необходимо написать сочинение на тему: "кохання в античнй лтератури" помогите очень

Нужно написать сочинение на тему: "кохання в античнй лтератури" помогите очень безотлагательно, пожалуйста

Задать свой вопрос
1 ответ
 Древна лтература вабила вабить до для себя високими гуманстичними деалами, герозмом, красою слова, вишуканстю форми. Вона - вчне цлюще,  життдайне джерело, певною мрою норма приклад - еталон великолепного, лечебна сила, яка, будучи творчо засвона на нацональному грунт, завжди допомагала допомагатиме нам будувати культуру сучасну прийдешню.
   Лтература вдображенням людського життя. Появившись, вона в свою чергу д в тому чи ншому напрямку на життя народу. Отже, щоб зрозумти античну лтературу, необхдно знати розумти життя тих людв, як створили. Ц народи - древн греки древн римлян.
   Грецька лтература написана старогрецькою мовою, яка складалася з далектв - еолйського, онйського, дорйського, Починаючи з ст. до н.е. в лон грецько лтератури почала розвиватися  римська лтература, яка згодом злилася з нею в дину греко-римську лтературу - античну.
   Родове суспльство послуговувалося свордною деологю - мфологю, яка була водночас фантастичними релгйними уявленнями спробами з допомогою багатих фантастикою мфв пзнати пояснити навколишнй свт, природу, явища, нарешт саму людину у зв'язках з природою та ншими людьми. Тому лтература, що виникла в умовах мфологчно деолог, ста невд'мною вд мфолог: Вона використову мфологчн сюжети, образи, тема теж мфологчною. Це найголовншою особливстю антично лтератури.
   Древна лтература - велике багатство жанрових форм стилстичних засобв, яке згодом успшно засволи молод вропейськ лтератори. З антично лтератури беруть свй початок майже вс вдом сьогодн жанри збергаючи здебльшого сво античн назви: епос, драма, мм, трагедя багато нших.
   Завдяки античнй культур лтератур в ХV ст. почалася нова культурна епоха в Захднй вроп - доба Вдродження. Це було вдродження нтересу до античност первсного християнства. Сама назва означа "вдродження античност". Виходячи з античного захоплення людиною, красотою, здбностями, з християнського людинолюбства ври здатнсть до безмежного духовного збагачення вдосконалення, гумансти доби Вдродження створили новий свтогляд, який проляга утверджу людину як найдосконалший, витвр Господа природи, утверджу право людини на земне щастя радощ, право дослджувати свт, розкривати його тамниц, право на вльну думку пошук.
   
   
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт