Невеликий твир на тему "Боротьба героя за життя" Твир "Жага до

Невеликий твир на тему "Боротьба героя за життя" Твир "Жага до життя" Создатель Джек Лондон...

Задать свой вопрос
1 ответ

Джек Лондон один з найвдомших американських письменникв. Його твори надзвичайно цкаво читати. Мабуть, це тому, що создатель багато чого побачив пережив у свому житт. Майбутньому письменнику змалку довелося тягостно працювати. Наприклад, з 10 рокв вн розвозив газети, потм була робота на консервнй фабриц, у пральн, в котельн. Взагал, Джек Лондон випробував для себя у багатьох професях. Вн був матросом, репортером, навть золотошукачем Геро творв Джека Лондона идентичен на нього порядн, сильн та мужн. Саме таким головний герой оповдання "Жага до життя". Разом з приятелем вн повертаться додому псля вдалих пошукв золота. Проте доля та сувора пвнчна природа випробовують товаришв на мцнсть. Один з их, Блл, не витриму цього. Вн забира свою частку золота, залиша компаньона в бд та йде геть. Нелегко доводиться головному герою. Перемагаючи бль у вивихнутй ноз, вн де отдал, дола голод холод, виходить переможцем у подинку з вовком. Величезна любов до життя, бажання жити керу ним.

м'я героя невдоме. Проте це справжня людина, мужня й вдважна. А ще порядна. Дорогою головний герой натрапив на останки Блла. Почуття власно гдност не дозволя йому взяти золото загиблого.

Це оповдання змушу читачв замислитись над сенсом людського життя, над поняттями "дружба", "товариськсть", "зрада".

Я вважаю, що сенс життя поляга в тому, щоб прожити свй вк гдно, допомагати ншим у тяжку хвилину. Людина не виновата вчиняти нчого, за що потм й було б соромно.

Dikovich Jurik
спс )
Есения
помиг )
Олег Воденисов
Удачи))
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт