мй герой лтературний

Мй герой лтературний

Задать свой вопрос
1 ответ
Мом улюбленим лтературним гером Олесь з твору укранського письменника Григора Тютюнника Дивак. Чим мен сподобався саме цей персонаж? По-перше, свою реалстичнстю. Опис простого сльського хлопчика, його вчинки д очевидно не вигадан творцом, а взят з життя. В анотац до ц повст зазначено, що вона автобографчною, тобто макетом головного героя сам письменник. По-приятеле, Олесь вразив мене свом добрим серцем ставленням до природи, як до живо стоти. Це зворушливо незвично, тому що контрасту з жорстокою черствою дйснстю, в якй ми живемо, з споживацьким ставленням до навколишнього свту. По-трет, мен близький внутршнй свт Олеся. Цей хлопчик багато в чому схожий на мене. Я теж дуже люблю тварин не можу соб уявити, як можна х ображати. На вдмну вд Олеся, я живу не в сел, а в мст, але мене теж захоплю красота мого рдного краю. Мен подобаться спостергати за птахами, милуватися деревами та квтами. Найбльше я люблю весну, если природа пробуджуться вд зимового сну, рослини тшать око свом цвтнням.

Коли добросердечно, йому обовязково протистоть злобно. Цей закон свтобудови характерний для лтературно творчост. В повст злобно у вигляд людсько байдужост, егозму, нетерпимост до накомислення уособлюють дд Прокп та Федько Тойкало. нш персонаж знеособлен, але хн ставлення до Олеся вдомо: дивак.

Вс люди хочуть, щоб х вважали превосходными. Тому й дд Прокп, вечеряючи псля розмови з онуком, винувато витрщав оч, плямкав тихше, нж завжди. Десь в глибин душ вн розумв, що неправий, але вважав за краще не прислухатися до внутршнього гласу, а жити за принципами свокорисливост та меркантильност. Федько, однолток Олеся, теж вдчув почуття провини, псля того як несправедливо образив його, обзвавши зрадником, боляче вдарив пд око. Щоб бльше не випробовувати докорв сумлння, вн виршив пригостити Олеся пирогом з мясом таким чином помиритися з ним. Але, з огляду на нрав Федька-розбишаки, я впевнена, що дружби мж ними не вийде.
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт