Написати про що зображував Гомер в свох творах. Гомер життя та

Написати про що зображував Гомер в свох творах. Гомер життя та творчсть.

Задать свой вопрос
1 ответ
Гомер большой давньогрецький поет

Всесвтньовдом поеми "лада" та "Одссея" базувалися на герочних пснях, що виконувалися аедами мандрвними спваками. Створення цих поем сам древн греки приписували слпому аеду Гомеру, який за легендою народився на полуостров Хос. Ще у давн часи за честь називатися батьквщиною большого поета сперечалися см мст.

Реалзм та наочнсть гомервських поем змушують читача вдчути себе гером творв. Давньоеллнський свтогляд, вдображений в епчних поемах Гомера, переносить читача до богв на Олмп. Мова гомервсько спадщини невимовно образна та яскрава. Поет знаходився у безпосередньому контакт з природою, тому мислив переважно видами. Бурю для нього уособлю "блакитнокучерявий" Посейдон, який мчиться безкрайнми просторами морськими. Свтанок виступа в образ юно богин Еос з "пурпуровими перстами", яка однаково ся на неб для безсмертних богв та смертних людей. Так ж яскрав ептети знаходить поет для свох геров. Одссея создатель назива "хитромудрим", "багатостраждальним", "постйним у бдах", "богорвним". Сина Одссея молодого Телемаха поет усюди назива "розсудливим". Цариця Пенелопа "багаторозумна", а царвна феакйцв Навская "чарвнокудрява" та "чарвноквоблако". Гомер, не шкодуючи яскравих барв, змальову красу та силу свох геров.

Так само наочно зображу Гомер реч, шо були виготовлен божественними або людськими руками. Поет невтомно вихваля тих, хто створив ц чудов реч. Вн розповда про издавна минул часи, коли геро, вожд, цар вмли робити багато корисних та чудових речей. Навть стату, корзини, ванни, чаш та глечики, що знаходяться у власност царя Алкноя або Менелая, вироблен з србла чи золота. Чарвна цариця Олена, тримаючи у руках золоте веретено, пряде пурпурну вовну, що лежить у србнй скриньц. А нмфа Калпсо для створення матер користуться золотим човником.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт