твр роздум на тему онгна

Твр роздум на тему онгна

Задать свой вопрос
1 ответ

Головний герой роману Олександра Пушкна вгенй Онгн мав дуже складний характер. Махонькою дитиною вн залишився без матер. Батько його вв розгульний спосб життя, а найнят ним гувернери майже не займалися вихованням хлопчика. Саме виховання, розгульний спосб життя батька, наявнсть грошей (завдяки яким вн соб мг все дозволити) у отчизн вплинули на формування нраву вгеня. З самого дитинства вн був доврений сам соб тому дозволяв соб робити те, що хочеться.


Тому, ставши юнаком, вн, як батько, почав вести розгульне життя. Його приваблювали вечрки, театри, жнки Але через деякий час йому це заняття набридло, вн зачинився вд усх, хотв стати письменником, в той же момент не хотв писати. Його не влаштовувала тогочасна соцальна обстановка в кран, але вн не бажав нчого робити, щоб змнити . Це сказать про суперечливсть непостйнсть нраву головного героя роману.


Не знаючи чим для себя зайняти, вн виршив похати в село доглядати за дядьком, який був при смерт. Вн зненавидв це заняття, але готовий був на все заради грошей. Догляд за дядьком це не було для Онгна почуттям обовязку, вн робив це з корисливих мотивв. Але псля смерт дядька вн зрозумв, що життя в сльськй тиш йому прийшлось за вкусом. Спочатку до нього прижджало багато гостей, але вгенй не збирався пдтримувати тодшнй тон сплкування цим вн вднадив гостей вд двору. Багато хто вважав його диваком, а багато хто просто нахалом.


Незабаром вн став дружити з свом сусдом помщиком Ленським. Вони були абсолютно рзн не мали нчого спльного. Це викликало у их нтерес один до 1-го. Онгну, як людиноненависнику, поетичний Ленський чомусь запав у душу, вн любив слухати його спостергати за ним. Ось на цьому момент вдкриваться справжня душа Онгна вн розумна, поетична добросердечна людина, просто вн не мг вдкритися перед мськими людьми, у яких замсть душ порожнеча.

Вибери те, що тоб потрбно;)

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт