Безотлагательно!!!!!!ПРОДОВЖЕННЯ НОВЕЛИ МОМЕНТ Пожалуста

СРОЧНО!!!!!!ПРОДОВЖЕННЯ НОВЕЛИ МОМЕНТ Пожалуста

Задать свой вопрос
1 ответ
ГОЛОВНАДОДАТИ ТВРНАМ ТРЕБУЮТСЯ!НАШ ФОРУМТВОРИ ВД А ДО Я

Ви тут: Головна Твр на тему: Новела Момент В. Винниченка
ТВР НА ТЕМУ: НОВЕЛА МОМЕНТ В. ВИННИЧЕНКА

Фитнес часы TomTom

Цены на спортивные часы TomTom снижены!
gopro-ukraine.com
от 2 599 грн
Акция распродажи тут!

Любимые бренды со скидками до -50%. Коллекции весна/лето.
answear.ua
Скидка 50%
2.67/5 (53.33%) 3 глас[ов]
Твр на тему: Новела Момент В. Винниченка



Художня спадщина талановитого укранського письменника Володимира Винниченка приверта до себе увагу завдяки гострот порушених проблем майстерному розкриттю людсько психолог. Яскравим свдченням цього може бути новела Момент, в якй письменник порушу проблеми снування людського суспльства, яке саме для для себя створило безлч обмежень кордонв, обовязкв управлял.



У новел автор розповда про втечу через кордон двох незнайомих людей, як зустрлися випадково стали спвучасниками волею дол. Зовсм чуж один одному, вони зустрлися в екстремальнй ситуац, в якй навть дихати треба було у такт, в умовах, коли снувала реальна загроза життю. Зовсм быстро геро новели стають знайомими незнайомцями, адже х обох загнали в глухий кут нш люди. Про геров твору создатель майже нчого не повдомля. Але це не важливо, адже головне це те, що зустрлися люди, як за свою вдачею стали протиставлен умовам тогочасного суспльства.

Головною геронею новели стала чутлива до усх проявв життя, до навколишнього свту Муся. У межовй ситуац вона 100 ще уважншою, придивляться до найменших деталей. Муся гостро вдчува абсурднсть суспльного людського життя, адже навть метелики залишаються вльними у свому вибор, м не треба н вд кого ховатися, у их нема незаконнонароджених, паспортв, морал, вони маленьк, здоров, чист цинки, в хньому незалежному свт йде великий, прекрасний процес життя.

Навть смерть герой новели вважа частиною нескнченного процесу коловороту, бо й вона не здатна вирвати людину з загально картини природного снування. , памятаю, мен раптом стало страшенно смшно: я мертвий. При цьому Муся вважа, що смерть це ндивдуальний кнець снування, псля якого вже нчого не буде. Муся просить свого випадкового знайомого, щоб той передав, що вона померла так, як вмирають т, що дуже люблять життя.

Псля вдалого перетинання кордону геро новели нби переходять на якийсь новий рвень усвдомлення оточуючого свту власно особистост. Це було якесь щастя мозку, ксток, нервв кров, це було найвище щастя народження, народження не з слпими, а з одвертими, видющими очима душ. Переживши разом надзвичайну ситуацю, геро новели стають мудршими, духовно багатшими. Муся забува про вс неможна вддаться пориву душ, а супутник усвдомлю, що цю неоцненну мить щастя можна зберегти злее в памят. Тому на прохання Мус розпрощатися назавжди вн не опираться, а добре розум великою журбою, невдомою тугою, яка раптово народилася у його грудях, розум всю налиплою на душу буденщиною. Адже зрозумло, що опинившись серед людей, повернувшись до буденного життя, в якому дють т ж сам умовност, заборони верховодила, вд яких ткали геро, т дин, по-справжньому щаслив хвилини буде втрачено назавжди, сплюндроване, а може й зовсм стерте.

Складаючи цю оповдь, В. Винниченко пдймав проблеми сенсу життя, сенсу щастя людського буття. Життя наше швидкоплинне, тому кожна його мить безцнною, тому ми повинн вмти збергати у свой душ найщасливш мит свого снування. Це добре усвдомлю герой, бо навть через багато часу, сидячи у тюремнй камер, вн здатний пригадати найдрбнш детал щасливих хвилин. Але головне вн вм цнувати найщасливш, справжн моменти свого життя.
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт