твр на тему:Трагедя друго свтовл вйни

Твр на тему:Трагедя друго свтовл вйни

Задать свой вопрос
1 ответ
Багато уваги щодо подй друго Свтово вйни у свой творчост придлив письменник з Нмеччини Генрх Бьолль. Письменник намагаться висвтлити не саму сущность вйськових подй, а його цкавить, насамперед, поведнка та моральн цнност людей в перод кривавих подй. Генрх Бьолль своми героями робить звичайних персонажв. Вн вдда шану простим солдатам, фрейторам, обер-лейтенантам, зовсм не намагаться яскраво описувати фашизм.

Кожен з його геров ма складну долю та не просте життя. Багато хто з их стали на роздоржж, , не знайшовши врного шляху, змушен були вступити до лав фашистсько арм. Не потрбно думати про те, що автор виправдову х, але вн намагаться донести до читачв всю бль скорботу малюсеньких людей. Найяскравшим романом Генрха Бьолля  твр Де ти був, Адаме?. В цьому витвор художньо лтератури создатель намагався донести до людей той факт, що за все сконе в житт, людей чека розплата. На сторнках даного роману читач зустрчаться з рзними героями, рзними поколннями, але обдну х тльки одне вс вони мають схожу долю.

Роман показу, як вйна вплинула на характери геров, як вона намагалася зламати в них людянсть поряднсть. Автор хотв пдкреслити, що на вйн нема бездушних та безликих осб. Вн намагався показати, що на фронт все рвно мсце ндивдуальност, хоча й геро даного роману виступають, як дуже маленьк, досить нкчемн людц, як не мають право на власну думку, але все ж таки заслуговують на деяк спвчуття з боку читачв.

Просто з-за того, що вс вони мають дуже слабкий характер та волю, х просто пдкорюють нш авторитети, заставляючи робити д, незважаючи на власну думку. ще одне невеличке, але досить пронизливе оповдання Генрха Бьолля Придорожнй, коли ти прийдеш у Спа. В ньому автор дуже жорстко показу свою позицю щодо неприйняття як фашизму, так нших вйн. Головним гером данного оповдання зовсм юний поранений солдат, який попав на фронт прямо через деклька мсяцв псля того, як закнчив навчання у гмназ. Весь трагзм твору поляга в тому, що в примщенн його навчального залогу органзували вйськовий шпиталь. Але боец, не може впзнати в свою гмназю.

За часв фашизму його досить суттво було змнено. Але, перебуваючи в операцйнй, яку облаштували в кабнет для малювання, головний герой помча на дошц напис, який був зроблений ним саморуч, перед закнченням навчального залогу. тут вн розум, що фашистська крана зробила з нього повного нвалда, адже н рук а н право ноги у юнака вже не було. Боец пригаду, як викладач примушував х вчитися бути такими ж хоробрими, як вони Спарти. Але мж ними була досить велика пррва. Адже фашизм мж фашизмом Спартою дуже велика рзниця, т.я. вони Спарти водили боротьбу за свою Батьквщину, а фашизм?

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт