Допоможить будьласка написати твир на тему"сторичне минуле в лтератур"

Допоможить будьласка написати твир на тему"сторичне минуле в лтератур"

Задать свой вопрос
1 ответ

Звдки б ми дзналися про стар часи, про давнх славетних вонв нашого народу, якби не мали легенд переказв? Так, ми нчого б не знали про т страшн й надзвичайно цкав часи. Адже тод творилася наша держава в Укран точилися вйни, були бди. Але люд усе це перемагав. Справжня жива сторя втлена в легендах переказах.

З давнх-давен люди збирали, збергали й передавали свом дтям, розповд про минул часи. Саме з них ми дзналися, як утворилася Кивська Русь, як верховодили в нй перш княз, як знущалися з наших людей татари, як захищали нашу рдну землю мужн дружинники та козаки-запорожц. Це справжн скарби народно мудрост.

Найбльше переказв легенд люди склали про запорожцв - мужнх захисникв укрансько держави. "Боротьба з ординцями", "Запорожц в урочищ Сагайдачному", "Богатир". Але я читав ще й "Козацьк жарти", "Козацьке житло", "Як запорожц прзвище давали". У цих творах я бачив перед собою простих людей, яким притаманн звичайн людськ риси - слабксть у дечому, почуття гумору.

Традиц звича запорожцв, внутршнй устрй Сч розкривають перекази. Звичайно, як будь-який твр усно народно творчост, перекази легенди мстять багато перебльшеного. Там бува таке, що, можливо, навть не сумсне з реальнстю. Це тому, що для кожного укранця мали велике значення захисники рдно земл. говорячи про их, пишаючись хнми здбностями, люди майстерно добирали украшав слова вислови. Ось чому нод хн розповд идентичен на казки.

Та ми розуммо, наскльки цнними вони для нас, нащадкв, адже це частинка нашо стор.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт