Порвняльна характеристка Дон Кхот Санчо Панса.. О Дон Кихоте написала

Порвняльна характеристка Дон Кхот Санчо Панса.. О Дон Кихоте написала пожалуйста про Санчо Панса... Дам 52 б мне их не ничтожно
Соцальний статус
Освта
Портрет характеристки
см'я
мета вжити
Бачння свту
Риси характеру
Спльне

Задать свой вопрос
1 ответ

Санчо Панса - кастльський селянин, односелець Алонсо Кихано, який умовив наивного Санчо стати його зброносцем, пообцявши йому незлчен багатства. Разом з Дон Кихотом Санчо Панса("панса" в переклад з спанського означа "черево") складають пару пародйних персонажв, на кшталт Пантагрюэля Панурга. Худий довгов'язий Дон Кихот поряд з низеньким товстуном зброносцем справляють комчне враження свою несполучуванстю.

Санчо в роман виступа в рол посередника мж деальним свтом свого хазяна дйснстю. Щоб уникнути конфлкту, йому нердко доводиться "перекладати" слова вчинки "мандруючого лицаря" мовою, зрозумлою таким, що оточу. Тому цей образ вдрзняться двостстю. Захоплений в той же час приземлений, розсудливий неосвчений, обачливий недалекий Санчо - типовий селянин, вкорнений в чуттвй стих народного життя.

Здавалося б, йому мають бути чуж навн мр неземн захоплення лицаря Сумного Виду(таке прзвисько Санчо дав Дон Кихоту). Але Сервантес показу, що фантаз Дон Кихота настльки зачаровують Санчо, що той часом готовий не врити власним очам представити те або нша подя вдповдно до книжкових вигадок, якими з ним щедро длиться його хазян. Упродовж роману образ Санчо 100 усе бльш значимим. У 2-й його частин Санчо 100 такою ж важливою фгурою оповдання, як Дон Кихот.

Цкаво, що, у мру того як Дон Кихот поступово розчаровуться у свох деалах, Санчо Панса все бльше перейматься утонулчною флософю свого хазяна деями безкорисливого рицарського служння. Глибоко символчний фнал роману : на тл фзично смерт Дон Кихота з особливою мощью виступа вчний життствердний початок народного духу, втлений у фгур "врного зброносця", який залишаться живою пам'яттю про лицаря Сумного Образу його дяння.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт