Твр на тему: вропейцем я живу в краю Шевченка

Твр на тему: вропейцем я живу в краю Шевченка Богдана

Задать свой вопрос
1 ответ

Украна це серце вропи цей вислв добре вдомий багатьом нашим спввтчизникам, але не кожен в повнй мр розум, що вн означа. Що тут маться на уваз чи географчне розташування нашо крани, чи велика популярнсть серед людв вропи, чи то неповторний характер пересчного укранця.

Насправд наша Украна вропейською краною не тому, що займа на карт вропи центральне положення, а тому, що наш народ з давнх-давен сповду принципи незалежност свободи, як притаманн багатьом народам нших вропейських держав. Достатньо згадати злее окрем под яскраво стор укранського народу, щоб переконатися в його прагненн до кращого майбутнього. Це й утворення Запорзько Сч з волелюбством, мятеж проти крпаччини, протистояння репресям у радянськ часи, боротьба проти численних утискв культури мови в сучаснй стор. Усього й не перелчиш.

Але найбльш яскравим фактом, який да нам право називатися справжнми вропейцями, под 1991 року, если укранський народ смливо заявив про сво прагнення самостйно виршувати долю Батьквщини, будувати сильну незалежну крану, нарешт мати можливсть вльно сплкуватися рдною мовою. Тод наш народ зробив свй диний врний вибр, який довв нашим сусдам та ншим кранам: ми, як нш вропейц, бажамо свободи самостйност, а не одвчного рабства залежност вд нших кран. Тому можна з впевненстю стверджувати, що ми вропейц не тому, що так склалися географчн умови, а тому, що ми мамо нацональне самоусвдомлення, вдрзнямось прогресивнстю думок патротизмом.

Проте вважати, що право називатися вропейським народом ми отримали тльки завдяки притаманним нам рисах нраву, теж не зовсм правильно. Адже Украна багато столть йшла в ногу з усма культурними сторичними процесами, що вдбувалися в вроп. Неможливо перелчити ус факти, що пдтверджують це, але деяк з них варто назвати.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт