твр на тему трагзм образу гамлета

Твр на тему трагзм виду гамлета

Задать свой вопрос
1 ответ

Лтература зна безлч прикладв справд трагчних головних геров творв. Але одним з найбльш докладних трагчних геров, який був описаний автором найкращим чином, Гамлет. Автор твору змг надзвичайно докладно описати Гамлета, його еволюцю як особистост змни його ставлення до життя. Незважаючи на свй високий соцальний статус, Гамлет зткнувся з неуввязками, яких не зна н один бдняк. вн дуже змнився пд час подолання цих складних проблем.

сторя Гамлета починаться досить радсно. Молодий чоловк живой у повноцннй см готувався очолить державу, если його батько вдйде на спокй. Але сталося непередбачене батько Гамлета був убитий власним рдним братом, мати Гамлета вийшла замж за цього брата. Таким чином, Гамлет втратив саму близьку людину власного батька позбувся можливост зйти на трон. Спочатку головний герой твору не поврив у те, що сталося, але потм те, що вдбулося, його просто вразило. Вн зткнувся з большими неуввязками, яких несли ранше не очкував. Сприйняття свту рзко змнилося в розумнн Гамлета. Через це в його збудженй свдомост виникла свордна роздвонсть: з 1-го боку, вн хотв боротися, доводити свою правоту робити яксь д для остаточного досягнення успху, але з ншого боку, вн перебував у стан жахливого безладу, що удобно сковував його не давав  робити удобно нчого корисного. Гамлет ненавидв свого дядька Клавдя, який позбавив його всього того, чого Гамлет мав намр отримати. тод Гамлет виршив помститися йому. Але все-таки розчарування вд такого несправедливого життя виявилося набагато сильншим, а тому молода хлопець все ж в бльшй мр замикався в соб, намагався вдшукати вдповд на вс сво питання у власному розум, а не в реальному житт. Так роздуми приводять Гамлета до думок про власну слабксть та нкчемнсть, було багато нформац про те, що за вс сво невдач вн карта для себя злее одного. Крм того, вн почина надмрно багато замислюватися про погибель, це теж не ма няко корист.

Основний трагзм Гамлета в тому, що цей чоловк пережив надто рзкий перепад вд хорошого до поганого в його житт. Йому здавалося, що життя його несли не буде мати настльки серйозних складнощв. Тим не менше, ц складност малюсенько мсце, з ними потрбно щось робити. Але внутршн сумяття Гамлета не давало йому можливост робити хоч щось корисне, а тому вн так не змг впоратися з усма своми неуввязками. А це в свою чергу зробило його образ ще бльш трагчним, нж вн був.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт