Написати твр про Геракла на тему "Мй улюблений грецький герой"

Написати твр про Геракла на тему "Мй улюблений грецький герой"

Задать свой вопрос
1 ответ
Обн Гуд.
Образ смливого та безкорисного героя дуже популярний в фольклор будь-якого народу. Протягом вс стор людства таких геров надляли якостями, яких часто просто не вистачало в суспльств. В рзних кранах та на основ рзномантних сторичних фактв снували геро свого часу. Одним з таких геров Робн Гуд. Фольклорн балади про нього популярн в наш час та удобно не втратили актуальнсть. Суспльству сьогодн не вистача героя, бо так проблеми, з якими боровся Робн Гуд, залишилися.
Героя Робна Гуда надлили такими рисами нраву як смливсть, доброта, благородство та справедливсть. Пдкреслю ндивдуальнсть чудове вдчуття гумору. Комункабельност героя теж можна позаздрити, бо в нього дуже рзн друз. Вн великолепно товаришу з звичайними ремсниками, непогано ладить з творчими натурами та багато сплкуться з представниками духовенства. Його друз завжди поруч готов пдтримати в будь-якй ситуац. Вони свято врять в перемогу блага у всьому свт. Сьогодн не часто зустрнеш таких безкорисних та вдданих товаришв.
На боротьбу з несправедливстю Робна Гуда наштовхнули ганьба та приниження, як вн почав вдчувати псля втрати смейного майна. Маток батька вдбрали смя залишилася в злиднях. Саме цей випадок примусив героя збрати навколо себе борцв з несправедливстю.
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт