твр на тему чому поезя Тараса Шевченка животрепещуща до нин

Твр на тему чому поезя Тараса Шевченка животрепещуща до нин

Задать свой вопрос
1 ответ
Протягом усього нашого життя ми вдштовхумося вд багатьох речей близьких нам по духу чи стилю. Ми виростамо на певних книгах, слухамо рзну музику, вибудовумо сво особист уявлення про кно чи театр, при цьому залишамо в свох серцях мсце для чогось, справд, святого та особливого.  Не так багато в нашому житт речей, здатних неймоврно стрмко та суттво посилити вдчуття радост, щастя та гордост за власний люд. Тому, мабуть,варто й отдал захоплюватися ними, адже вони додають нам яскравих барв. Вдячнсть за усвдомлення важливост даного фактународжуться з досвду, а досвд це не злее набутки й перемоги. Це, передусм, знання нашого минулого, яким би воно не було.

 

Щодо мене, то я завжди опиралась на сторю та культуру попереднх столть. Адже мен здаться, що в тривалих безрезультатних пошуках речей, як обднують, наш громадяни прийшли до абсолютно явного висновку нас усх здатна обднати любов до рдного краю. Також, если я мыслю про ц останн слова, то перед очима стоть лише одна беззаперечна постать, адже саме з його слв я зрозумла, як верно потрбно любити свй люд та свою землю. Мабуть, досить просто було здогадатись, що мова йде про генального Тараса Шевченка.

Напевне, в Укран не знайдеться жодно людини, яка у свому житт хоча б раз не перегорнула сторнок Кобзаря большого просвтителя. Творчсть цього поета байдужим не залиша нкого. Проходять роки, а його актуальнсть не згаса, особливо у наших серцях. Вн все сказать а ми слухамо, аналзумо, часом плачемо. У чому ж такий фантастичнийфеномен нашого великого митця? Чому сьогодн, майже через два столття псля його смерт, твори, написан Великим Кобзарем, хвилюють, навчають, тривожать душ? 

За життя Тарас Шевченко був видатною яскравою особистстю.Саме той факт, що вн народився вирс у багатодтнй см селян-крпакв ще дитиною проявив надзвичайний потяг до знань талант митця-живописца та поета, свдчить про те, що цю людину подарував укранському народов сам Господь.

Вн наш пророк провдник. Серед найвдомших митцв свту не знайдеться ншо людини, яка б вийшла з самих низв суспльства досягнула духовних вершин. Тарас Шевченко создавав в умовах жорстокого тиску переслдувань з боку царського режиму. В той же час його творчсть отримала визнання в найвищих свтських колах мпер. У свох численних творах вдновлював сторичну правду й справедливсть укранцв. Флософя його життво позиц полягала у визволенн Украни й укранцв з мперського гнту. Тарас Шевченко оспвував лицарв нацонального духу, больших дячв козацько доби всупереч прагненню мперсько влади швидко стерти з памят народно навть згадку про т часи та под, про тих геров. Його талант, даний Всевишнм, а також творча праця впродовж всього життя спричинилися до формування життво позиц всх наступних поколнь борцв за волю Украни.

Минуло вже безлч рокв, але, читаючи його твори Кавказ, Неофти, Мазепа, Гайдамаки, Берестечко та ряд нших, приходимо до висновку, що вн писав немов про наш час. Згадаймо, як оцнив Шевченко наслдки страти Гонти Залзняка: над дтьми козацькими поганц запанували. Чи не так сталося псля вбивств сучасних лдерв, провдникв геров? Нагадував Тарас Шевченко й кожному з нас про необхднсть вистояти в умовах лихолть скрути, бо не вмира душа наша, не вмира воля, неситий не виоре на дн моря поля закликав: Бортеся поборете, вам Бог помага, за вас правда, за вас слава воля святая.Тепер можна смливо переконатись у тому, що твори Тараса Шевченка органчно вписуються у сучасне життя.Большой поет казав:

Учтесь, читайте 
чужому научайтесь, 
Й свого не цурайтесь 

А що може бути найбльш свом, найбльш близьким, як не творчий спадок невмирущого Кобзаря? У даний час ми мусимо якнайчастше звертатись до Тараса Шевченка, адже вн вчив, що маючи вибр потрбно завжди обирати свободу,  яку ми сразу так вдчайдушно виборюмо.

Читаймо, шануймо любм духовного батька всх укранцв Тараса Григоровича Шевченка!

 

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы
задание экономиоти Рассмотри ситуацию: человек живёт на Крайнем Се-вере. С помощью каких

Экономика.

Человек живет на Крайнем Севере. С помощью каких благ удовлетворяются потребности

Экономика.

там лежат три яйца.у дома рос клен.Это гнездо сойки.на клёне гнездо

Русский язык.

Тыныштық күйіндегі карусель 35 с-та 3,0 рад/с бұрыштық жылдамдықпен үдей қозғалады.

Разные вопросы.

Сочинение на тему "Русский язык не сможет умереть!"

Математика.

Приветствую! Меня зовут Станислав, я представляю компанию under.site. Хотел бы предложить интересное решение

Разные вопросы.

Масса трёх одинаковых пакетов чая 180г чему равна масса

Математика.

Газообразный аммиак объёмом 2.24 л (н.у.) был полностью поглощён 14.68 мл

Химия.

Упражнение 2 Выпишите глаголы и вставьте пропущенные буквы

Русский язык.

Радиус окружности, описанной около равностороннего треугольника, равен 6. Найдите сторону треугольника

Геометрия.

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт