твр на тему мй романтичний герой

Твр на тему мй романтичний герой

Задать свой вопрос
1 ответ

Романтичний герой це головний герой твору лтературного жанру романтизм, який надлений певними характерними особливостями. Не можна сказати, що ц особливост завжди однаков, але все ж певн спльн риси мають мсце. На тл цього досить складно уявити деальний образ романтичного героя, який би найкраще пдйшов особисто мен.

Найчастше геро романтичних творв, романтики, мають дуже витончену навть деалстичну особистсть. Це логчно, адже сам жанр вмщував ц де. Жанр романтизму ма в якост сво головно особливост те, що вн намагаться вдступити вд надмрного рацоналзму тим самим стати чимось ншим, бльш натхненним, таким, що прагне до краси, душевно гармон комфорту. Саме тому геро-романтики практично у всх випадках подляли ц деалстичн де. Вони з большим скептицизмом ставилися до сухих фактв нердко вдмовлялися слдувати на поводу у несприятливих обставин. Аналзуючи лтературн твори Лермонтова, Гюго, Мцкевича, Мелвла та нших романтикв можна придти до висновку, що романтична натура х головних геров прагнула до безкнечност усвдомлення для себя в нй.

Що стосуться особисто мене мох вподобань щодо романтичного героя, то моя думка дещо вдрзняться вд загальноприйнято. Мен ближче позиця вдомого французького письменника Стендаля, який мав схильнсть вважати романтизм трохи ншим, нж вс його сучасники колеги по жанру. Насамперед, хотлося б спертися на нформацю, зазначену Стендалем в епграф до його роману Червоне чорне, де вн особливо наголосив на необхдност дослдження вчинкв характерв людей, а не на обычному спогляданн за дйснстю, як це нередко вдбуваться у нших письменникв-романтиств. Тобто, згдно з Стендалем, романтичний герой повинен бути бльш активним, таким, який перебува у постйному пошуку й все ж бльше замислються. Це цлком вписуться в логку романтизму, яка вдмнною вд рацонально логки. Необхдно враховувати обктивно снуючу реальнсть, реальний устрй суспльства виходячи з цього робити висновки щодо можливост або неможливост реалзац задуманого.

Пдбиваючи пдсумки наводячи останн штришки виду мого романтичного героя, варто сказати, що вн волод всма тими обовязковими для цього лтературного жанру характеристиками, але в той же час дещо бльш реальний, приземлений нацлений на итог в умовах обктивно реальност.


, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы
Анна хорошо учится у неё много подруг свободное от учёбы время

Обществознание.

10) Килограмм конфет дороже килограмма печенья на 52 р. За 8

Математика.

Во сколько раз число атомов кислорода в земной коре больше числа

Химия.

Составить монолог от имени дневника двоечника 7-10 предложений

Русский язык.

Рассматривая литературный язык как сложное взаимодействие книжного языка и разговорного,В.И.Чернышёв горячо

Разные вопросы.

Арабы входят в __________________ групп народов. Местом расселения арабов с незапамятных

Разные вопросы.

Грузовой автомобиль марки краз за одну поездку может доставить 7.500 кирпичей

Математика.

Определить предложения какие они по цели высказывания и по интонации

Русский язык.

"Три толстяка" Называли эту площадь Площадью Звезды последующей причине.

Русский язык.

на одной грядке коротышки посадили 3 ряда морковок по 8 штук

Разные вопросы.

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт