синквейн на тему гуманизм

Синквейн на тему гуманизм

Задать свой вопрос
1 ответ
Гуманзм це комплекс свтоглядних дей, як полягають в тому, що найважлившим у житт людина. Даний свтогляд зявився ще в епоху Вдродження, з тих пр вн став дуже популярним, сьогодн гуманзм одню з основ снування сучасно людини. Чому ж гуманзм став таким популярним? Що в його основ такого, що привернуло людей змусило х врити в навну дею про те, що саме вони найголовнше на всй земл?

Що ж, в цлому в привабливост гуманзму для окремо взято людини нема нчого удивительного. Кожен хоче жити добре, бути багатим, щасливим, красивим розумним. де гуманзму стверджують те, що кожна людина дйсно може такою стати. Люди, як стають прихильниками гуманзму, отримують теоретичне обрунтування для свох фзичних бажань. Все дйсно хочуть, щоб до их ставилися, як до центру всього свту, тому вони з радстю чпляються за свтоглядн де, як стверджують, що таке дйсно можливо. Справедливост заради варто визнати, що в сучасному свт дйсно сну деяк спльноти людей, в яких пану реальний , а не декларативний гуманзм. Втм, таких спльнот в сучасному людському свт не так багато.



Гуманзм це в цлому примне явище для кожно людини, але це зовсм не означа, що воно не заслугову певно частки критики. По-перше, варто сказати, що загальний гуманзм вдразу у всьому свт неможливим несли можливим не стане. Свт влаштований дуже просто: бажання людини безмежн, а ось ресурси нашо планети обмежен. У звязку з цим на планет завжди будуть жити спльноти, життя яких буде дуже очень поступатися життю нших спльнот. Мж державами, народами нацями, як в ус попередн часи стор, йде запекла боротьба за впливи вдповдну можливсть видобувати використовувати ресурси. Т держави, як надмрно захоплюються гуманзмом ставлять його вище тако боротьби, швидше за все, програють в нй приречуть свох людей на дуже погане снування.

У цлому не можна заперечувати, що гуманзм це дуже примне явище, що ма деяк корисн властивост для людини. У той же час, як не крути, але воно не чльним серед усього того, що сну в людському житт. Люди обднуються в спвтовариств у форм держав, людв нацй злее т, хто перемага в боротьб з ншими спльнотами, можуть в кнцевому пдсумку забезпечити свом жителям гденьке життя. А ось програвш, як би очень вони не врили в гуманзм, не зможуть домогтися нчого будуть приречен на злиденне снування на узбчч цивлзац.
Асадулаева Стефания
можно синквейн, а не понятие
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт