Проект на тему " Смтити не можна переробка смття"

Проект на тему " Смтити не можна переробка смття"

Задать свой вопрос
1 ответ

Ответ:

Переробка вдходв  - здйснення будь-яких технологчних операцй, пов'язаних з змною фзичних, хмчних або бологчних властивостей вдходв, з метою пдготовки х до екологчно безпечного збергання, перевезення, утилзац чи видалення. Повторне використання або повернення в обг вдходв виробництва чи смття.

Утилзаця доцльне використання вдходв або залишкв виробництва для отримання корисно продукц. Напр., при збагаченн вуглля переробка вдходв здйснються шляхом х обробки та приготування для вдвантаження на виробництво будвельних та шлакових матералв: пористих наповнювачв бетону (аглопарит, керамзит), паливовмсно домшки для виробництва цегли та будвельно керамки, випалення низькомарочних в'яжучих речовин (цементу).

Найпоширенша вторинна, третинна, нш переробки рзними масштабами таких матералв, як скло, папр, алюмнй, асфальт, залзо, тканини та рзних видв пластику. Також спрадавна використовують в сльському господарств органчн господарськ та побутов вдходи.

Методи переробки вдходв залежать вд вмсту вдходв включають спалення, поховання у вдведених мсцях, скидання в море. Органчн вдходи псля переробки можна використовувати як добриво. Ядерн й токсичн вдходи звичайно пддають похованню або топлять у мор, що однак далеко не цлком знма небезпеку зараження.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт