Скласти казку про рк та календар виходило 12 молодцв

Скласти казку про рк та календар виходило 12 молодцв

Задать свой вопрос
1 ответ

Давнешним-давно, може, за мльйони свтлових лт, коли наша планета була звичайнсньким уламком якогось невдомого свту й гасала по чорному Космосу без руля без втрил, не було на нй нчого, крм товстелезного льодяного панцира. диним господарем на тому льодовищ був Мороз, а владарювала Льодяна Царица. Тепер уже кожному малюков вдомо, що навть у глибокому Космос достобса усякого мотлоху, тож Холодов клопоту вистачало пильнувати за чистотою у свому господарств та переповдати космчн плтки Королев, яка ховалася вд жахв космчного безладу у Льодяному Палац. Маленьке космчне тло, якому злее колись судилося стати планетою Земля, мандрувало невдомо куди, то стикаючись, то розбгаючись з подбними соб. нод воно наближалося до котрось з великих Зрок, тод льодяний панцир майбутньо Земл вловлював далеке промння, мради кольорових блискток спалахували у найдрбнших його кристалах. В одну мить холодна темна космчна мандрвниця перетворювалася в осяйну красуню... Ах! 

Ось так миттво, з нчого народжуються Мр.

У холодних серцях наших мандрвникв зародилася ще мрачна, невизначена Мря про свою Зрку. Свою! саме на той час прокотилися Космосом чутки, плтки пересуди про якусь молоду просто навжену! Зрку, яка сама не зна, чого хоче, але клопоту завда усм. То у якйсь зорянй систем зб з курсу цлком поважну планету, то посвариться з бовдурами-астеродами або засипле космчним пилом чорну дру, до яко вс вже настльки звикли, що й не помчали. Чого вона шука, та Зрка?
Мороз Льодяна Царица побурчали для годиться щось про ниншню молодь, але кожний з их тайкома подумав: коли б вона прилетла до нас! Яким би осяйним стало наше життя!
сила хньо Мр про свою Зрку була така могутня, що крзь ус космчн перепони досягла молодо фантазерки, Зрка стрмголов помчала на поклик. ще нхто й нколи так очень не жадав!
Льодяне Королвство не встигло пдготуватися до зустрч з жаданою гостею. Його аборигени тльки снили свою Зркою, если вона зопалу пробила льодяний панцир майбутньо планети й застрягла в самснькй середин. пульсуюче тло навки залишилося гарячим серцем Земл.
Удар був таким сильним, що если Мороз Льодяна Царица отямилися, хня космчна домвка вже влетла в Сонячну Систему, Сонце, заслплене святковим блиском Льодяного королвства, одразу полюбило , включило у сувязь свох планет визначило найкращу з усх можливих орбт.


, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт