1. У счн 2004 р. Г. та А. подали заяву про

1. У счн 2004 р. Г. та А. подали заяву про розрвання шлюбу. У шлюб вони перебували з 1998 р. При цьому постало питання про розподл майна. До укладання шлюбу Г. був власником автомобля БМВ 1934 р. випуску (вартсть на момент шлюбу 2000 грн) дач в с. Нов Петрвц (вартсть 10 000 грн). А. до укладання шлюбу малюсенька квартиру (вартсть близько 64 000 грн). До 2001 р. автомобль був непридатним для використання за прямим призначенням, протягом 20 рокв не проходив технчного огляду. У 2001 р. вн був реставрований, псля чого експерти оцнили його у 72 000 грн. За час перебування у шлюб подружжям були придбан мебл загальною вартстю 58 000 грн, одяг для Г. На 9 400 грн А. на 15 000 грн (зокрема норкова шуба за 5 000 грн), а також ювелрн нструменти та обладнання для роботи Г. на суму 17 000 грн.
Крм того, А. отримала лтературну премю за написану нею книгу в сум 25 000 грн. Приймть ршення про розподл майна.
2. Вступаючи у шлюб, Р. на вимогу майбутнього чоловка О. дала йому розписку, згдно з якою вона зобовязалась протягом смейного життя не вступати на навчання чи боту. Алепсля трьох рокв смейного життя Р. виявила бажання вступити до вищого навчального залогу, О. заперечив цьому, посилаючись на зобовязання. Виник конфлкт.
Хто правий у цй ситуац?
3. Громадянин Н. псля авакатастрофи, в яку вн потрапив, частково втратив розум за ршенням суду був визнаний недздатним. Але через 5 рокв вн вийшов з лкарн, почав працювати, ще через рк одружився. Дружину вн повдомив про ршення суду, але в РАГС про це нчого не казав. Два роки по тому суд повернув дздатнсть Н. Але ще через три роки дружина звернулася з позовом до суду про визнання шлюбу недйсним, мотивуючи це недздатнстю Н. пд час його укладання. Яке ршення прийме трибунал?
4. Навчаючись на пятому курс унверситету, киянин Л. одружився з свою однокурсницею Р., яка прихала на навчання з Закарпаття.
Батьки Л. дали згоду на шлюб, а батьки наречено на веслля не прихали, пояснюючи це транспортними труднощами. Псля рестрац шлюбу Р. була прописана у квартир чоловка, але майже не бувала здесь. Постйн сварки з Л. та його батьками, вдмова брати участь у веденн хатнього господарства призвели до швидкого погршення вдносин. Теснее через см мсяцв постало питання про неможливсть подальшого смейного життя. Але що можна порадити невдалому чоловков, щоб вийти з складно ситуац з найменшими втратами, адже Р. вимага подлу майна та житлово площ?
5. Псля клькох рокв спльного проживання подружжя виршило припинити шлюб. За цей час у их народилося дво дтей хлопчик (2,5 року) та двчинка (1,5 року). У подружжя квартира (вона належала жнц ще до шлюбу), дача (отримана чоловком рк тому у спадщину), автомобль (подарований молодятам на веслля), у жнки коштовност, частина яких була подарована й на денек народження, а частина придбана подружжям за останн роки, а також велика бблотека, яку чоловк та жнка спльно збирали. Яким чином ма дяти подружжя?

Задать свой вопрос
1 ответ
Я поняла ты украинка нет я не могу тебе посодействовать!

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт