15-рчний Сергй пд час лтнх канкул працюваву фрм кур039;ром.28 серпня вн

15-рчний Сергй пд час лтнх канкул працюваву фрм кур'ром.28 серпня вн подав заяву про звльнення з роботи у звязку з вступом до Коледжу зв'язку.Директор фрми вдповв,що,вдповдно до закону, звльнить його 12 вересня - псля вдпрацювання двох тижнв.

Задать свой вопрос
1 ответ

Директор фрми неправ, т.я. у даному випадку закон визнача, що вн ма розрвати трудовий договр у строк, про який просить Сергй.

Так, вдповдно до ст.38 Кодексу Законв про працю Украни, працвник ма право розрвати трудовий договр, укладений на невизначений строк, попередивши про це власника або уповноважений ним орган письмово за два тижн. У раз, если заява працвника про звльнення з роботи за власним бажанням зумовлена неможливстю продовжувати боту (перезд на нове мсце проживання; переведення чоловка або дружини на боту в ншу мсцевсть; вступ до навчального залогу; неможливсть проживання у данй мсцевост, пдтверджена медичним висновком; вагтнсть; догляд за дитиною до досягнення нею чотирнадцятирчного вку або дитиною з нвалднстю; догляд за хворим членом см' вдповдно до медичного висновку або особою з нвалднстю I групи; вихд на пенсю; прийняття на боту за конкурсом, а також з нших поважних обстоятельств), власник або уповноважений ним орган повинен розрвати трудовий договр у строк, про який просить працвник.  

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт