4. Закнчивши школу, 17-рчна двчина влаштувалася працювати секретарем у будвельну фрму.

4. Закнчивши школу, 17-рчна двчина влаштувалася працювати секретарем у будвельну фрму. Через три мсяц вона звернулася до начальника з проханням надати й вдпустку термном на 20 днв. Директор вдмовив, мотивуючи тим, що вона працю зовсм недавно. Через рк той самий директор запропонував двчин пройти медичний огляд подати документ про можливсть подальшо роботи. Двчина просить пояснити, чи правомрн д начальника фрми щодо надання вдпустки та вимоги щодо медичного огляду. Медичний огляд тому що вона не повнолтня, вн мав надати й вдпустку.

Задать свой вопрос
1 ответ

Вдпустки

Щорчн вдпустки працвникам молодше 18 рокв надаються в зручний для их час. Це необхдно враховувати пд час складання щорчного графка вдпусток.

Щорчн вдпустки працвникам вком до всмнадцяти рокв повно тривалост у перший рк роботи надаються за х заявою до настання шестимсячного термну безперервно роботи на даному пдпримств, в установ, органзац. ст. 195 КЗпП

Тривалсть щорчно основно вдпустки для працвника молодше 18 рокв становить 31 календарний денек (частина друга ст. 75 КЗпП; частина восьма ст. 6 Закону про вдпустки).

Згдно з ст. 11 Закону про вдпустки забороняться ненадання щорчно вдпустки особам вком до 18 рокв протягом робочого року. Також не допускаться замна всх видв вдпусток, що надаються неповнолтнм працвникам, грошовою компенсацю.

1. Двчина маалаа права на оплачувану вдпустку на 8 календарних днв (7) та на 2 тижн за власний рахунок

2. Вс особи, молодш за 18 рокв, приймаються на боту злее псля попереднього медичного огляду та надал, до досягнення 21 року, щороку пдлягають обов'язковому медичному огляду (ст. 191 КЗпП). Д начальника праавомрн

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт