Проаналзуйте правову ситуацюДомогосподарка В. покупала в магазин клограм цукру в упаковц.

Проаналзуйте правову ситуацю

Домогосподарка В. покупала в магазин клограм цукру в упаковц. Дома, готуючи т100 для пирога, вона виявила в пакет замсть цукру сль. Т100 настрй В. були зпсован.
А Положення якого нормативно-правового акта регулюють так вдносини?

Б Чи були порушен права споживача в цй ситуац? Чому?

В Дайте пораду, як дяти В. у цй ситуац.

Задать свой вопрос
1 ответ
1. Ця ситуаця порушу ЗУ "Про захист прав споживачв"
2. Так, тому що продукт мав стотний недолк - недолк, який робить неможливим чи недопустимим використання товару вдповдно до його цльового призначення, виник з вини виробника (продавця, виконавця).
3. Якщо ви покупали неяксний товар , то потрбно передявити чек та куплену рч продавцю. В деал, для вас повернуть витрачен грош. Коли чек не збергся, все одно звертайтеся до продавця з проханням повернути кошти. Вам не хочуть допомогти? Звертайтеся до старших на змн (адмнстратора, начальника чи кервника продавця). Вони повинн забрати у вас зпсовану рч та повернути кошти. Крм цього, сможете подати скаргу на продавця, що вдмовлявся для вас допомогти.

Може статися так, що старш вдмовляться вддати грош. Тод кажть, що будете звертатися до начальника магазину. Контактна нформаця мститься в куточку споживача. Починайте записувати його координати або ж зателефонуйте та поскаржтеся на працвникв. Так проблеми м навряд чи потрбн. Не допомага сну книга скарг та пропозицй, яка виновата знаходитися в тому ж куточку споживача.

Якщо це не допомогло, пишемо заяву на фрму/магазин у найближчому вддленн управлння з питань захисту прав споживачв, контакти якого повинн бути розмщен в куточку споживача. Вашу скаргу зареструють. Потм потрбно провести переврку та вдповсти для вас. Неувязка в тому, що магазин повинн попередити за 10 днв до переврки. За цей час вс недолки можна викорнити. Хоча до незаплановано переврки складнше пдготуватися.




, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт