Цкава ваша думка! Фахвець з права Ю. Ковальчук зазнача: Недостатнсть

Цкава ваша думка! Фахвець з права Ю. Ковальчук зазнача: Недостатнсть заходв щодо боротьби з адмнстративними правопорушеннями створю умови для х збльшення, а в пдсумку до зростання правопорушень як серед неповнолтнх, так серед дорослих. Боротьба з адмнстративними правопорушеннями ма здйснюватися за такими напрямками: економчними правовими. Серед економчних виршальну роль вдгра подолання економчно кризи, зростання виробництва... реальне пдвищення заробтно плати працвникв, полпшення життвого рвня населення. Серед правових засобв на боротьбу з адмнстративними правопорушеннями мають бути спрямован профлактичн входи заходи щодо притягнення неповнолтнх правопорушникв до адмнстративно вдповдальност. Чи погоджутесь ви з автором висловлювання? Чому? Запропонуйте власну програму запобгання адмнстративним правопорушенням.

Задать свой вопрос
1 ответ
Нагадамо соб, що ж таке адмнстративне правопорушення: 
Адмнстративним правопорушенням (проступком) визнаться протиправна, винна (умисна або необережна) дя чи бездяльнсть, яка посяга на громадський порядок, власнсть, права свободи громадян, на встановлений порядок управлння за яку законом передбачено адмнстративну вдповдальнсть. (визначення у ст. 9 КУпАП)

Не зовсм згоден з думкою Ю. Ковальчука з приводу того, що економчний напрям бородьби ма хоч якийсь шанс на те, щоб змнити загальну клькость скоюваних адмнстративних правопорушень в сторону зменьшення, оскльки, як ми можемо бачити з визначення, адмнстративна вдповдальнсть наста если особа посяга на права чи свободи нших осб, не дотримуться ,в першу чергу, етичних, моральних принципв та верховодил поведнки, визначених у нормативно-правових актах або звичаях, сформувавшихся у суспльств або територ на якй прожива особа (посягання на порядок (громадський), порядок управлння тощо). Економчна складова також присутня, але вона ма не дуже виражену, навть можна сказати нкчемну долю правопорушень.
Також, склалося враження, що вельмишановний Фахвець, чомусь забув, що Кодекс Украни про адмнстративн праворушення (КУпАП в люд) теснее виступа правовим засобом спрямований навть не тльки на бородьбу, профлактику, захист порушених прав, свобод тощо,а безпосередньо на притягнення правопорушникв до вдповдальност (адмнстративно).

На мою думку, екфективним напрямом на виршення проблеми адмнстративних правопорушень серед дорослих та молод входи, щодо пдвищення етичних та моральних цнностой у населення, а також загального рвня правово обзнаност.
Як наслдок люди почнуть досконалше розумти та знати як захищати сво права та обов'язки, так поважати чуж, що на перспективу дасть нам можливсть пдвищити загальний рвень морально-етичних якостей населення як наслдок зменьшить кльксть скоюваних правопорушень.
Дякую за увагу.
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт