Помогите решить задачку(правознавство) пожалуйста!!! 1. Лариса , якй виповнилося 14 рокв

Помогите решить задачку(правознавство) пожалуйста!!!
1. Лариса , якй виповнилося 14 рокв , виршилв здйснити мрю дитинства й почала вдвдувати спортивну секцю , що проводила тренування з гребл на байдарках. Через 2 мсяц теоретичних занять малюсенька починатися удобна частина. Для цього члени секц вджджали на одну з грських рчок, маючи при соб дороге спортивне спорядження , яке кожен повинен був придбати за власн кошти . Батьки Лариси ,мотивуючи тим, що дочка займаться занадто екстремальним видом спорту ,що нколи призводить до травм,, вдмовилися дати й кошти на спорядження ,хоча й мали достатн статки. Лариса подала позов до суду.
Дайте правовий аналз ситуац. Визначте, у кого кращ судов перспективи
2. Студент першого курсу денного вдлення юридичного факультету Кивського науонального унверситету Вктор звернувся до суду з позовом на батька про стянення алментв на сво утримання ,як той припинив надсилати в звязку з досягненням сином повнолттся.
Чи вигра справу Вктор ? Вдповдь обгрунтуйте.
Як змниться ситуаця,якщо Вктор буде студентом заочного вддлення й праюватиме на пдпримств "Енерготранс" . СРОЧНООО ПОЖАЛУЙСТА!! Дам 45баллов!!

Задать свой вопрос
1 ответ

 на маю думку правильнший батько Лариси тому , що вн зрозумв що його донька займвтьса екстримальним спором то вн виршив допомогти й й позпавити цьго виду спорту Лариса незрозумла й подала до суду звичайно переможе батько.

Игорь Чеклуев
СПАСИБО
Skorodenko Diman
а 2 не понимаете ?
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт