Що означа посмшка чеширського кота?

Що означа посмшка чеширського кота?

Задать свой вопрос
2 ответа
Напевно, самим цкавим персонажем у свтовй лтератур Чеширський Кт. Цей герой вража свом разумнням з'являтися зникати в найнеочкуванший момент, залишаючи псля себе злее посмшку. Не менш цкав цитати Чеширського Кота, як вражають свою незвичайною логкою змушують задуматися над багатьма питаннями. Але цей персонаж з'явився набагато ранше, нж автор вписав його в книжку. досить цкаво, звдки автор брав дею про нього.

Чеширський кт придуманий Льюсом Керроллом для книжки Алса в кран чудес. Примтно, що в першому варант розповд цей персонаж був вдсутнй з'явився злее в 1865 роц. Швидше за все його поява обумовлена популярним у т часи виразом посмшка Чеширського Кота. ця приказка ма дв верс свого розхож походження. Сам создатель книжки народився вирс в графств Чешир, ось там-то було модним малювати львова над входом в таверни. Але так як цих хижакв нхто не бачив, надавали м вид зубастих усмхнених котв.




Друга верся така: головки сиру в вигляд усмхнених котв проводилися в графств Чешир були популярними на всю Англю. Але що ж означа посмшка Чеширського Кота? З цього питання до цих пр не вщухають суперечки. Деяк флологи вважають, що все-таки це пов'язано з сиром. нш заперечують, кажучи, що в той час над високим званням, яке приписивало соб графство Чешир, колишн глухому провнцю з невеликими розмрами, смялися навть коти.

При прочитанн книги у бльшост читачв склалося враження, що цей персонаж цлком дружелюбний милий. це дйсно так. Чеширський кт волод якимось незбагненним чарвнстю незважаючи на те, що вважа за краще життя одинака. Вн оптимстичний, життлюбний завжди прийде на допомогу в скрутну хвилину.


кт егостичний несли не визна свою провину через упертсть. Вкрай дратвливий мпульсивний, завдяки чому може зробити непорядн вчинки, про як буде шкодувати в душ, але не ззнаться в цьому. Пихатий трохи лукавий, хоча сам не переносить брехня. Особливо цкаво його ставлення до для себя, адже Кт вважа себе божевльним тльки тому, що його оточують божевльн. Загалом, це самий контрастний неповторний персонаж у свтовй лтератур. Це й вдобража його усмшка


Денис Калузаев
спасибi
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт