Написать изложение по украинскому спасение собаки!!! Прошуу ребят помогите! Очень надобно!

Написать изложение по украинскому спасение собаки!!! Прошуу ребят помогите! Очень надобно!

Задать свой вопрос
1 ответ
Найдавнш й вддан друз людини це, безсумнвно, собаки. Вони, як нхто нший, вдчувають нашу бль здатн зменшити або прийняти на для себя. Погладжування улюбленого собаки, за твердженням медикв, нормалзують артеральний тиск заспокоюють серцебиття, а прогулянки з нею перед сном сприяють змцненню нервово системи позитивно впливають на сон. Собаки, немов справжн психотерапевти, допомагають нам розслабитися, позбутися негативу зарядитися позитивною енергю.
А недавн експерименти англйських дослдникв показали, що собаки по аромату навть можуть визначати ракову пухлину у людини. Особливо узкий нюх в цьому вдношенн виявилося у спанлв. Крм того, собаки здатн передчувати еплептичний припадок пониження рвня цукру в кров, вдрзняти одяг здорових дтей вд дтей, що страждають на аутизм.
Як собаки допомагають людям
Бгль по кличц Белль перша собака, удостона нагороди за порятунок життя людини за допомогою мобльного телефону. Набравши 911, вона викликала службу порятунку до господаря Кевну Уиверу, впала в дабетичну кому. У Вашингтон й була вручена щорчна премя, заснована американською телекомункацйною компаню Вта.
Белль собака не звичайна, псля навчання на спецальних курсах з тренуванн собак для дабетикв вона навчилася розпзнавати рвень цукру в кров господаря, облизуючи його нюхаючи кнчик його носа. За словами Кевна, його вихованець несли не помилявся: при зниженн рвня цукру собака починала скиглити або смикати господаря лапою. Если господарев стало погано, собака зробила те, чому навчили дресирувальники: схопила мобльний телефон натиснула зубами на цифру 9. Саме ця кнопка була запрограмована на швидкий набр номера служби порятунку 911. Вчасно прибул лкар встигли врятувати життя Уиверу.
В Англ та Америц також тренують собак, покликаних допомагати людям, що страждають еплептичними припадками. За словами фахвцв, тварини приблизно за годину до настання нападу вдчувають незначн змни аромату людини, жеств мови попереджають про це свох господарв спецальними сигналами.
Обитатель американського мста Скоттсдейл (штат Арзона) Джо Столнейкер, що ма проблеми з здоровям (вн отримав травму голову, беручи участь у вйськових дях), завв собаку, спецально навчену натискати на телефон кнопку виклику служби порятунку в критичних випадках. Пвторарчна нмецька ввчарка на прзвисько Бадд (Компаньон) вже трич рятувала таким чином життя свому господарев. Навть найдосвдченш диспетчери служби порятунку жодного разу не стикалися з подбним були вражен навичками чотириногого друга Столнейкера.
Невигадан стор
Колись при розкопках засипанй вулканчним попелом Помпе археологи виявили зворушливу знахдку: великий пес прикривав собою тльце дитини. Напис на србному нашийнику свдчила, що собака двч врятувала життя свого господаря. сразу, майже два тисячолття потому, собаки, як ранше проявляють чудеса герозму.
В аргентинському мст Абасто , розташованому в 50 км вд Буенос-Айреса, собака виявив на вулиц покинуто дитини , спонукувана материнським нстинктом, принесла його в будинок, де знаходилися щенята. Знайдена двчинка, яка народилася клька годин тому, була майже повнстю роздягнена могла б померти вд переохолодження. Новонароджену швидко доставили в госпталь, де лкар псля обстеження переконалися, що життя поза небезпекою.
У нашй кран в станиц Калннсько Краснодарського краю дворняга на прзвисько Граф, побачивши людину, що лежить без свдомост на дороз, привела на мсце под людей, як викликали Швидку. Лкар пзнше произнесли: Собака врятувала чоловков життя, якби вн полежав ще трохи, мг би загинути.
Голлвудська зрка Сельма Хайк зобовязана життям свому собац Примадонн. Пес, почувши запах газу, пдбг до лжка мс Хайк став зубами вперто тягнути в бк вдкрито в сад двер. Господиня прокинулася встигла вчасно вийти з загазованого примщення.
У Пдмосков ввчарка пожертвувала собою , щоб врятувати господарку та пятирчну доньку. Жнка в сутнках вигулювала юного пса, як раптом собака кинулася вперед вчепилася зубами в оголений провд, що звисав з ЛЕП. Як произнесли електрики, якби не пес, або двчинка, або мати могли отримати смертельний удар струмом.
У Красноярську бездомний собака Найда , яку прикормлювали на одному з дворв правобережжя, врятувала дитину, потопаючого в рчц. Вона голосно гавкала дословно тягла за собою людей, закликаючи х на допомогу. Завдяки й, хлопчика дуже швидко знайшли зумли вдкачати. Псля цього випадку герочне тварина брали до себе добр люди, як не полнувалися прихати за собакою з селища, розташованого аж за 500 км вд Красноярська.
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт