розповисти про птахив мешканцям казковой планети на який живуть злее комахи,план

Розповисти про птахив мешканцям казковой планети на який живуть злее комахи,план собственной розповиди

Задать свой вопрос
1 ответ

Мурахи для життя будують соб мурашника, насипають земельного пагорба над ним та живуть там большим суспльством. Пд поверхнею земл вони риють ходи, створюють справжн лабринти. хнй спльний дм ста безпечним та захищеним. Хба що большой крт ненароком розри його, але кроти трапляються не так нередко.

Мурахи подляються на привлейований клас та звичайних мурашок-трудвниць. Перш мають здатнсть до розмноження: вони вдкладають яйця для продовження життя колон. Зазвичай у мурашнику живе одна чи клька самиць, яких звуть царицами. Вс нш годують х. Мурашина царица може прожити бля двадцяти рокв. Самц ж заплднюють самиць та живуть дуже недовго.

А звичайн мурашки-трудвниц кожно днини виходять на боту: тягнуть жу до мурашника, пдтримують пагорб та лабринти у потрбному для життя стан. Прибирають там, створюють запаси ж у спецальних дрбнесеньких джечках, виховують потомство.

Я був найбльше вражений тим фактом, що в таких колонях живуть навть особлив мурахи-солдати. Це сильн комахи, як можуть вдбити напад на хн суспльство. сенс у тому, що мурашники подекуди називають малюсенькими цивлзацями.




, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт