Твр на тему як порозумтися з людиною

Твр на тему як порозумтися з людиною

Задать свой вопрос
1 ответ

В кожного з нас сну певна деальна модель того, як повинн поводитись дти, чоловки та жнки, сусди у житловому будинку та пасажири в транспорт, вчител у навчальних закладах та представники влади, т. д. Орнтуючись на особистий життвий досвд, люди отримують уявно-абсолютне вдчуття правоти, яке для их рахуться правильним, що в подальшому вплива на формування думки та основний фактор поведнки. Такий стереотип виробляться пд впливом оточуючих нас людей передаться з поколння в поколння. Пдсвдоме програмування вдбуваться ще в дитинств. Ми формумо думки переконання пд впливом батькв, школи, соцразуму, обставин, релг, що в подальшому форму наш свтогляд. Ми знамо як повинн поводитись люди, якщо х поведнка не вдповда деалу, що сну в нашй уяв, а вчинки не вдповдають нашим очкуванням, то 100мо агресивними намагамось примусити х поводитись так, як вважамо за потрбне, або засмучумось чи впадамо в розпач вд того, що людина поводиться не так, як ми того хотли б. В усх випадках ми не приймамо ц людини такою, якою вона в реальност, оскльки вона не вдповда нашому деалу. Так само люди ставляться до ситуацй навколишнього свту. Вони цнують свою модель устрою свту надто високо вважають що життя не може снувати по-ншому, в ншому варант. Малюсенько того, в свой уяв, вони навть не можуть соб допустити, що це тльки хня модель будови свту що насправд снують нш модел, як також, кожною особою окремо, визнаються дино-правильною.


Ми звикли сприймати та оцнювати людей, орнтуючись на ц стереотипи поведнки, коли кожен обмежений эталоном, створеним для оприлюднення самого для себя на рвн взамовдносин. Для одних важливе сво сприйняття оточуючими, для нших це нема някого значення, але м важливо мати постйну перевагу над ншими. Хтось пишаться свом статусом, який да право знаходитись в центр уваги, а хтось готовий постйно принижуватись схиляючи голову перед кервником, отримуючи взамн розташування. Тому кожен обира свою модель поведнки, орнтовану на власний досвд та допустимсть у вдповдному середовищ, на рвн сприйняття оточуючими нас людьми, це да кожному сво переваги.


Ми надлен глибокою внутршньою свдомстю, того що верно, а що н, а також , наскльки наш думки поступки вдповдають загальновдомим нормам поведнки. Крм того, в кожного незалежна воля - властивсть дяти згдно розумння виробленого кодексу, опираючись на допустимсть у даному середовищ. Але не треба забувати, що свобода вибору мстить в соб т ункальн якост, як роблять нас людьми.


Постйне тримання для себя в статус створеного виду призводить до формування свого иного Я, роздляючись на пдособистост рзних ролей того чи ншого нраву, тим самим визнача вдношення до оточуючих та самих для себя.


Для врегулювання та самокорекц розумння поведнки оточуючих, достатньо прийняти думку про снування ншого погляду, вдмнного вд стереотипного, проаналзувавши хд власних думок виявити обмежуюч переконання замнити х новими, бльш вдповдними до прояву певних емоцй в рзних ситуацях.


Слово засб порозумння мж людьми. Словом ми осягамо свт це нструмент пзнання, найцннший дар природи. Людину людство створило слово. Ми вс дти слова - вд колисково псн, вд зародку цивлзац. Слово ген культури, душа народу, жива пам'ять про все, що при нас до нас було. У слов ми знаходимо свй самовияв, сво особисте "я". Словом облаштовумо довклля - це робоче знаряддя продуктивний чинник, що оцються в економчних вимрах, прибутками збитками, заможнстю злиднями. Слово мпортуться йде на експорт. Енергя атома, мирного чи злобного, кориться йому, бо перед ним - слабка. Слово це лнгвосфера Земл у локон телерадоефру. Словом ми создаваемо свт фантастичних образв. Слово лихе чи привтне, криве чи ласкаве, гостре чи улесливе, чорне чи красне, чесне чи нещире кодексом поведнки. З 1-го почутого слова ми розпзнамо, хто хто звдки. Слово взитна картка: вку, профес, соцального стану, крани громадянства, рдного краю. Слово гурту людей у народ буду державу

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт