Яке враження справив на для тебя твр усмшка?

Яке враження справив на тебе твр усмшка?

Задать свой вопрос
1 ответ
Мо враження вд новели Р. Бредбер Усмшка

Новела американського письменника Р. Бредбер Усмшка залиша неоднозначне враження. Важко читати сторнки, присвячен майбутньому. Ста просто ужасно. Це не люди, а справжнсньк дикуни, озброн залишками технки. Воно й не дивно: адже вони разумють лише руйнувати, бити, громити.

Вража те, що земляни, створивши технократичну цивлзацю, прийшли до духовного зубожння. Вони не сприймають краси. Саме тому м цкава бешена забава: вони збралися на майдан, щоб плюнути на картину, а потм розрвати. Люди не бачили картину ранше. Вони навть точно не знали, як вона називаться. На запитання Тома злее один чоловк непевно сказав: Мона Лза.

А махонький хлопчик Том стояв, зачарований цю картиною. Вн диний, хто не мг на не плюнути. Чому? Та тому що Том ще не зпсований духовно, у нього нема н т жорстокост, н т ненавист, що у дорослих. Мен вн дуже сподобався. Як йому, мен було боляче, если нищили картину.

ось усе скнчилося. Натовп розйшовся. Навколо стало тихо. Свт заснув. Не мг заснути тльки махонький хлопчик Том. Вн тихенько пдйшов до вкна, розтулив пальц, розгладив шматочок пофарбованого полотна. Свт спав, осяяний сонцем. А на долон хлопчика лежала Посмшка. Так, чудова посмшка, що залишила його людиною в озврлому натовп, та посмшка, котра так потрбна людям. Не удивительно, що посмшка опинилася в руках Тома, адже вн диний, хто розум красу.

Фнал новели знакчний: ранок дитина, яка трима посмшку. Таке закнчення твору породжу впевненсть у тому, що все буде добре. прийде справжн майбутн, яке побудують люди з душею, яка горнеться до гарного. А красота завжди здатна пробудити душу. Адже не тльки наука складовою мцно цивлзац

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт