скласти розповдь про свйську тварину

Скласти розповдь про свйську тварину

Задать свой вопрос
1 ответ
Моя сестра Катерина пдбрала на вулиц чорну блискучу кшку. Точнше, сама кшка вискочила на сестру, коли та спокйно соб сидла на лав у двор. Кшка не схотла пти вд Катрус, а напросилася в хату.
назвали Багрою, а Катя назива найчастше на грузинський манер просто коте. Вона худенька, ребра так стирчали, если Багрку принесли додому. Сестра добре году , з часом кшка дещо набрала ваги та не стала виглядати такою кстлявою.
Кшка виявилася бешеною, з характером. Вона не обожать, если торкаються та мацають. Це, мабуть, звички з вуличного життя, де кшка нкому не давала до для себя пдходити.
Багра приходить за ласкою самостйно, тльки тод, если сама цього забажа. В такому раз кшка залазить свой жертв на колна або на тулуб, якщо людина лежить на диванчик, наприклад. Багрка вмощуться зручно, грться теплом людського тла. Дивно, але спочатку кшечка довго дрижить. Я такого не чув щодо нших котв. Мабуть, вона звика до людини. А потм тваринка почина мурчати. Мурчить вона тихенько, зовсм не як паровоз, як говорять про деяких котв.
Кшка, незважаючи на незалежний нрав, ще нкого не подряпала в хат. Багра обожать затишок. Если моя племнниця ранком де до школи, кшка залазить до лжка та солодко спить там, поки малюсенька не повернеться додому.
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт