Поможть твр на сторнку або бльше. Тема- як стини допомг зрозумти

Поможть твр на сторнку або бльше. Тема- як стини допомг зрозумти мен махонький царевич.

Задать свой вопрос
1 ответ

Казка Антуана де Сент-Екзюпер Маленький царевич стала свордним заповтом разумно людини свом сучасникам та майбутнм поколнням, як живуть на цй зовсм недеальнй планет. Та й чи казка цей твр? Достатньо пригадати пустелю, де льотчик псля авар зустрв Маленького принца. Вдомо, що у екстремальнй ситуац перед людиною пролтають картини усього життя. Звичайно ж, пригадуться не тльки все хороше, а й т випадки, если людина виявила непоряднсть, нечеснсть, боягузтво. Людина прозрва усвдомлю те, що не звертала уваги на важлив реч, те, що недооцнювала.

Мабуть, саме в образ Махонького царевича до героя казки прийшли часи його дитинства, прийшла його незаплямована, чиста совсть. Саме махонький хлопчик з ншо планети допомг йому уважнше гострше подивитися на сво життя, подивитися на мсце, яке вн займав, все оцнити по-новенькому. Саме завдяки Махонькому царевичу льотчик повернувся до свох товаришв зовсм ншою людиною: вн зрозумв, як треба вдноситися до дружби, що треба обходити гранью що треба цнувати. Як це не удивительно, але Махонький царевич навчив дорослу людину ЖИТИ.

Перебування героя у пустел, довг розмрковування удалин вд сути, яка зазвичай поглина наш душ наше життя, часи, проведен на самот, сплкування з Маленьким принцом наблизили льотчика до розумння сенсу свого снування. Але пустеля у казц була ще й символом самотност людини, символом, який доводить, що з людьми теж може бути сиротливо.

Сумна при тому чарвна сказка розкрива важлив флософськ моральн проблеми. Создатель робить це за допомогою витончених афоризмв, як добре вдом допомагають багатьом з нас у житт: Оч не бачать. Треба шукати серцем, Себе судити набагато важче, нж нших. Якщо ти зумш верно судити для себя, ти насправд мудрий, Ми у вдповд за тих, кого приручили.

Казка А. Сент-Екзюпер примушу нас по-ншому дивитися на навколишнй свт, на людей навколо нас. А Малюсеньким принцом на нашй планет кожен з малюкв, який зявляться на цей свт таким саме зацкавленим, як дитина з ншо планети. Щодо героя казки, то вн не тльки допомг дорослй людин зрозумти, заради чого треба жити що цнувати в житт найбльше, а й сам зрозумв ц стини: будь-хто з нас повинен жити не заради для себя, а заради тих, хто нам найдорожчий. Ми повинн вдповдати за тих, хто знаходиться поруч з нами за тих, кому ми небайдуж. У кожного з нас сво турботи, але кожен з нас повинен усвдомлювати свй обовязок не тльки перед рдними людьми, а й перед оточуючими, переду суспльством Батьквщиною.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт