Допоможть !!!!Будь ласка Складть 12 управлял про те як розпзнати зловмисника

Допоможть !!!!Будь ласка Складть 12 управлял про те як розпзнати зловмисника як сплкуватися з незнайомцями

Задать свой вопрос
1 ответ

1. Вибирай мсця для знайомства з незнайомцями незнайомками

Вс громадськ мсця розташовують для сплкування з незнайомцями. Тоб не потрбн напарники для ц дивно справи, ти впорашся самостйно. Мсця для пошуку незнайомцв: концерти, виставки, музе, бари, фестивал, гуртки за нтересами, мтинги будь-як нш громадськ зустрч.

2. Будь готовий бути дивним

Всх людей, що вдрзняються вд нших, називають диваками або дивними. Ти теж будеш трохи таким. Будь готовий до того, що люди будуть для тебя гнорувати не йти назустрч. Але люди не кусаються. Деяк не хочуть сплкуватися, але обовязково так, як з задоволенням побалакають з незнайомцем.

3. Знайомся з незнайомцями незнайомками

За перш 43 секунди знайомства ми визначамо дохд людини, вк, нтелект ступнь нашо до нього поваги

Тоб доведеться робити перший крок. Посмхайся виглядай позитивним. Пдходь до незнайомих людей або звертайся до тих хто поруч. Зроби зауваження з приводу виставки або концерту. До початку бльш грунтовно бесди можна перекидатися клькома фразами, а псля спробувати завязати знайомство. Якщо сумнвашся що сказати, то просто виголоси: Привт. Не пдходь занадто близько, дай мсце для комфортабельного сплкування.

4. Про що говорити з незнайомцями незнайомками

Если завязалася бесда, то старайся бути цкавим спврозмовником. Цкавим означа те, що ти бльше слухаш, нж говориш. Запитай про хоб незнайомця, боту, нтереси, плани. Уникай бесди про полтику, погоду релг. Розкажи трохи про для себя, щоб незнайомець уявляв, з ким ма справу. Знаходь спльн нтереси води розмову на ц теми.

5. Тонкощ сплкування з незнайомцями незнайомками

Намагайся бути смшним дотепним, але не переборщи. Заздалегдь пдготуй парочку свжих смешной рассказв та сторй. Реагуй на жарти спврозмовника, навть якщо вони не дуже смшн.

Стеж за мовою тла, будь спокйний, пдтримуй зоровий контакт, посмхайся. У сплкуванн старайся поводитися щиро, просто доброзичливо.

6. Завязування сплкування

Намагайся не розмовляти з незнайомими людьми бльше 15-20 хвилин, якщо це трохи незатишно для вас обох. Якщо ви зйшлися нравами настром, то сплкування може бути бльш тривалим. В кнц розмови постарайся обмнятися телефонами або контактами в соцальнй мереж. Це допоможе завязати знайомство продовжити сплкування надал.

7. Пробуй розмовляти з незнайомими людьми

Бошся бути дивним? Тод будь срою масою у свому замкнутому свт! Кинь соб виклик скажи з одним незнайомцем або незнайомкою щодня! Протримайся мсяць побачиш, що життя ста цкавшим, а незнайом люди для тебя вже не лякають.

Невдомо, з якою людиною если зустрнешся. нод трапляться, що несподвана зустрч надасть в майбутньому виршальний вплив на все життя

Якщо ти навть частково незадоволений життям, то спробуй його змнити. Розмовляй з незнайомими людьми. Це буде вдмнним шансом кардинально перемнити життя самого для себя. У тебе зявляться нов друз двчина, якщо ще нема. Тебе чекають нов поки ще незнайом люди. Буде цкаво, захоплююче забавно

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт