лист до призеидента украни

Лист до призеидента украни

Задать свой вопрос
1 ответ
Звертамось до Вас, як до Гаранта конституцйного права громадян Украни та як до найвищого державного дяча нашо крани. 

Ми, батьки учн шкл естетичного виховання Оболонського району м100 Кива, щиро втамо всляко пдтримумо оголошення  Вами 2013 року Роком дитячо творчост в Укран та  провели ряд заходв на пдтримку Вашо надважливо нцативи. Однак, ми не можемо залишатись осторонь деяких заморочек з  фнансування галуз культури , зокрема,  початково мистецько освти. Так, ми надзвичайно стривожен пропозицями Мнстерства фнансв Украни вд 28.01.2013 31-05030-10-5/2514 до Мнстерства культури Украни  на виконання доручення Кабнету Мнстрв Украни вд 11. 01. 2013 187/1/1-13, у яких зокрема зазначено таке:

-         Встановлення економчно обрунтовано, на рвн, не нижчому за собвартсть, плати за навчання дтей в школах естетичного виховання

-         Оптимзаця загально клькост годин навчальних планв в школах естетичного виховання з метою зменшення х клькост

-         та нш

Паралельно з указаними пропозицями, Мнфном надано перелк законодавчих актв постанов Кабмну, як на х погляд потребують змн. Запровадження даних змн може призвести до фатальних наслдкв для ус системи початково мистецько освти, яка, до реч, була   найкращою системою навчання у всьому свт привести цю систему до повно руйнац або й навть зовсм знищити. Скоротити навчальн плани (кльксть годин навчання з рзних мистецьких предметв ) перевести х на повну батьквську оплату означа не тльки обмежити можливсть дитини всебчно  творчо розвиватись, а також  позбавить дтей цих навчальних годин, бо батьки не будуть спроможн купити навчання. Плата за навчання у мистецьких залогах, яка становить бльше 200 гривень на мсяць неприпустимою сумою не тльки для середньостатистично кивсько см, а й для отчизн ус крани.  Таким чином, надзвичайно дорогу мистецьку освту  зможе дозволити соб тльки родини з большим матеральним достатком.

А пльгов категор дтей так як: 

дти  з багатодтних смей,

дти з малозабезпечених смей,

дти - нвалди,

дти -  сироти дти позбавлен батьквського пклування,

дти - працвникв органв внутршнх справ, як загинули пд час виконання  службових обовязкв,  та нш

як сьогодн здобувають початкову мистецьку освту безкоштовно за даними пропозицями Мнфну зовсм залишаються за границами будь якого естетичного розвитку, що   прямим порушенням конституцйних прав громадян Украни.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт