твр на тему Татяна Ларна як деал жнки

Твр на тему Татяна Ларна як деал жнки

Задать свой вопрос
1 ответ
Створюючи образ свого часу людини епохи , Пушкн в роман вгенй Онгн донс особисте уявлення про деал росйсько жнки. деал поета - Тетяна. Пушкн так говорить про не : Милий деал . Звичайно , Тетяна Ларна - це мря , подання поета про те , якою ма бути жнка , щоб нею захоплювалися обожали. При першому знайомств з геронею ми бачимо , що поет видля серед нших представниць дворянства. Пушкн пдкреслю , що Тетяна любить природу , зиму , катання на санках. Саме казки нян , росйська природа , старовинн звича , як дотримувалися в см' , зробили Тетяну руською душею . Тетяна багато в чому идентична на нших двчат : вона врить снам , картковим ворожнням, преданьям старовини. Але було щось таке , що вдрзняло вд всх нших , що робило у власнй отчизн чужий. До батькв вона не лащилася , з дтьми майже не грала рукодллям не займалася.
Але була дуже мрйливою , жила особливо внутршньо життям. У нй нема кокетства й удавання . Велику роль у житт Тетяни грали книжки. Саме вони сформували душевн якост внутршнй свт. Допитлива вд природи , вона шука вдповд на запитання у матер , батька , нян. Але вдповдей не отриму. х вона намагаться знайти в книжках. Про життя любов Тетяна судить по прочитаних романв . У их вона бачить нше життя , що вдрзняться вд життя кола.
Вона дума , що все це не выдумано творцом , а сну. героня впевнена , що й теж належить зустрти таких людей пожити таким життям . Не удивительно , що , зустрвши Онгна , що вдрзняться вд усх й знайомих молодих людей , Тетяна прийма його за героя роману закохуться. Взагал , Тетяна - натура поетична , висока , одухотворена . Приваблю в Тетян вдкритсть прямолинейность . Хоча в ус часи не прийнято було двчин першу ззнаватися в коханн , але засуджувати за це Тетяну важко .Що то цього вибери що небудь.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт