Твр-роздум на тему:Ббля в мому житт (Обсяг твору-одна сторнка)

Твр-роздум на тему:Ббля в мому житт (Обсяг твору-одна сторнка)

Задать свой вопрос
1 ответ

На свт книжка, яка вважаться одню з найстародавнших. називають Книгою Книжек. Писати почали ще клька тисяч рокв тому. Це Ббля, священна книга християнсько релг.

Перша книжка Ббл називаться Книгою Буття. Там розповдаться про створення свту, Адама та ву. Ббля подляться на Старий та Новий Заповти. Старий в главному розповда про сторю врейського народу, там описано багато жорстокостей, тому його читають малюсенько. Вн вважаться священною книгою для релг удазму теж.

У Ббл викладен моральн закони, принципи. У Ветхому Заповт це 10 заповдей: не вкради, не убий, шануй батькв та нш. Багато важливих принципв морал розказано в Новенькому Заповт теж.

Я бльше ознайомлений з Новим Заповтом. Новий Завт розповда про Сина Божого суса Христа, його чудове народження у Дви Мар. Вн вчив добру, оживляв мертвих, зцляв хворих. Прост люди захоплювалися ним та запрошували його в гост. Але церковники побачили в сус загрозу для себе. Вони злякалися того, що люди слухають його бльше, нж х.

Бблйне вангел розповда про те, як уда зрадив свого Вчителя, як Понтй Плат судив суса, як пророка розпяли на хрест. А потм сус воскрес та явився свом учням та ученицям.

Люди дотримуються в житт далеко не всх настанов Христа. Навть в церкв. Наприклад, сус свого часу вигнав з храму торговцв. А сьогодн в кожнй церкв продають свчки, книжечки, конки, беруть грош за хрестини та нш обряди. Я размышляю, що якби вс люди дотримувалися бблйних заповдей, принципв, то жити в свт стало би набагато краще.


, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт