ПОМОГИТЕ НАПИСАТЬ ИЗЛОЖЕНИЕ НА ТЕМУ ОЛИМПИЙСКАЯ ШКОЛА

ПОМОГИТЕ НАПИСАТЬ ИЗЛОЖЕНИЕ НА ТЕМУ ОЛИМПИЙСКАЯ ШКОЛА

Задать свой вопрос
1 ответ
Серед ключових заморочек сучасного олмпйського руху значне мсце належить популяризац фундаментальних принципв та деалв олмпзму, яку покликана виршувати система олмпйсько освти. Формування тако цлсно системи в нашй держав пов'язане з здобуттям Украною незалежност статусу самостйного суб'кта мжнародного життя, у тому числ й олмпйського руху. Ця бота розпочалась у 1992 р. нцаторами виступили перший вце-президент НОК Украни, ректор Нацонального унверситету фзичного виховання та спорту Украни, доктор преподавательчних наук В. М. Платонов та Олмпйська академя Украни. В основу було покладено два найважливших принципи:
1) розвиток системи олмпйськоосвти в Укран в органчнй дност з дяльнстю у цьому напрямку Мжнародно олмпйсько академ, Мжнародного олмпйського комтету, Мжнародного комтету П'ра де Кубертена та нших мжнародних органзацй, що пропагують дух олмпзму поширюють знання галуз олмпйського спорту;
2) концентраця главного обсягу освтньо дяльност у вищих навчальних залогах , особливо, в систем спецально фзкультурно освти, оскльки посилення у процес пдготовки майбутнх фахвцв найважливших теоретичних, методологчних та свтоглядних аспектв олмпйського спорту стане запорукою успшно дяльност вчителв, викладачв, тренерв та нших фахвцв галуз фзичного виховання та спорту.

 



 

 

Обговорення в МОК стратег олмпйсьско освти в Укран,1993 р.

 

Для повноцнного забезпечення розвитку системи олмпйсько освти Нацональним олмпйським комтетом, Олмпйською академю Украни спльно з Нацональним унверситетом фзичного виховання спорту Украни було розроблено багаторчну програму науководослдно, освтньо та видавничо дяльност. Протягом 19921993 рр. вона була детально обговорена з Президентом МОК Хуаном Антоно Самаранчем, провдними фахвцями МОК отримала всебчну органзацйну та матеральну пдтримку з боку ц мжнародно органзац.
    Вдтод розпочався проект спвробтництва з МОК у напрямку створення системи олмпйсько освти в Укран. Першим серйозним кроком у реалзац програми було створення навчально-методичного забезпечення олмпйсько освти. Воно розпочалося з пдготовки та видання першого в свт офцйного пдручника "Олмпйський спорт" (у двох томах) для студентв спецалзованих вищих навчальних закладв, який побачив свт у створеному вдповдно до ц ж програми видавництв "Олмпйська лтература".

 



 

Презентаця пдручника "Олмпйський спорт", органзована президентом МОК Х. А. Самаранчем, Париж, 1994 р.

 

На Олмпйському конгрес столття, що вдбувся в Париж у серпн 1994 р., та був найбльш представницьким за всю сторчну сторю сучасного олмпйського руху, за нцативи президента МОК Хуана Антоно Самаранча, вдбулася презентаця пдручника. Видання отримало високу оцнку та було рекомендовано для використання його у систем олмпйсько освти й пдготовки фахвцв у рзних кранах. Друга книга пдручника, а також його англомовна верся побачили свт 1997 р. Академю спльно з Нацональним унверситетом фзичного виховання спорту Украни було розроблено програми з олмпйсько освти для спецалзованих неспецалзованих вищих навчальних закладв.

 



 

 

 

 Навчальна дисциплна "Олмпйський спорт" у програм вищих навчальних закладв

 

Вивчення навчально дисциплни "Олмпйський спорт" в обсяз 135 год. обов'язковим для студентв профльних ВНЗ (на рвн бакалаврату колдунстратури), аспрантв, слухачв семнарв з пдвищення квалфкац. Курс охоплю теми, присвячен Олмпйським грам Стародавньо Грец, вдродженню Олмпйських гор, олмпйському рухов в Укран, структур мжнародного олмпйського руху, правовим основам олмпйського руху, економчним програмам олмпйського руху, олмпйському спорту полтиц, стор тенденцям розвитку програм Олмпйських гор, олмпйськй освт, актуальним дилеммам сучасного олмпйського руху. нцативу НУФВСУ 

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы
задание экономиоти Рассмотри ситуацию: человек живёт на Крайнем Се-вере. С помощью каких

Экономика.

Человек живет на Крайнем Севере. С помощью каких благ удовлетворяются потребности

Экономика.

там лежат три яйца.у дома рос клен.Это гнездо сойки.на клёне гнездо

Русский язык.

Тыныштық күйіндегі карусель 35 с-та 3,0 рад/с бұрыштық жылдамдықпен үдей қозғалады.

Разные вопросы.

Сочинение на тему "Русский язык не сможет умереть!"

Математика.

Приветствую! Меня зовут Станислав, я представляю компанию under.site. Хотел бы предложить интересное решение

Разные вопросы.

Масса трёх одинаковых пакетов чая 180г чему равна масса

Математика.

Газообразный аммиак объёмом 2.24 л (н.у.) был полностью поглощён 14.68 мл

Химия.

Упражнение 2 Выпишите глаголы и вставьте пропущенные буквы

Русский язык.

Радиус окружности, описанной около равностороннего треугольника, равен 6. Найдите сторону треугольника

Геометрия.

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт