Напишите пожалуйста текст на тему Добро i злобно в повiстi "

Напишите пожалуйста текст на тему Добросердечно i злобно в повiстi " русалонька iз 7-в'

Задать свой вопрос
1 ответ
Благо: Софйка вс под що вдбуваются з нею, Сашко, ттка Снжанна, корали знайшли господаря.
Зло :Вадим, Валентин, викрадення коралв, поведнка дорослих персонажв твору.

У твор зло перемага благо. Його несуть позитивн персонаж так, як Софя, Сашко, Снжана. Головна героня Софйка ввчлива, щира, добросердечна, мужня. Усм ветхаться допомогти. Дума не тльки про для себя. Саме й випала роль зняти прокляття з роду Кулаквських. 

   Сашко вдчайдушно кидаться в небезпечн пригоди та ризику життям, щоб допомогти подруз. Хоч вн не дуже освчений допуска граматичн помилки на письм, проте не розгублються та знаходить вихд у складних ситуацях. Його поради та вчинки дуже слушними. Сашко уособлю добро та справедливсть. Адже вн дружнй, мужнй та милосердний.

  Спвчутлива та кмтлива ттка Снжана. врнсть традицям виводить на чисту воду лицемрного Вадима. Завдяки зусиллям позитивних геров родина Кулаквських стала щасливою.

 Негативними героями Вадим на початку твору, його бабуся та деяк праотцы, Валентин - наречений Снжани. Вадим поводився невиховано та зухвало. Нередко крав, не поважав старших, мав багато шкдливих звичок. Поводився демонстративно й не збирався змнюватися на краще. У далекому минулому предок Вадима зробив поганий вчинок. Задля власно наживи, обманув багатьох людей отобрав хн майно. Був жорстоким та скупим. Також дещо негативним виявився пдступний слабодухий Валентин. Вн вв подвйне життя, обманював оточуючих. Не був щедрим, не допомагав рдним. Не придляв уваги рдному синов. 

   Провина предка важкий камнь для нащадкв. Проте в кнц твору Вадим змнився на краще. Розрване веслля заслужене покарання для хитрого Валентина. Твр ма гарне закнчення - празднество добросердечна над злом. 

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт