Анкета головного героя з повст вана Франка "Захар Беркут"

Анкета головного героя з повст вана Франка "Захар Беркут"

Задать свой вопрос
1 ответ
У самих важких випробуваннях головний герой повст . Франка Захар Беркут проявля для себя як смлива мудра людина. Наприклад, вн да завдання свой громад не тльки вдбити, а й повнстю розбити монголв, при чому й сам прийма у цьому активну участь. Саме у нього виникла рятвна думка про затоплення нападникв водою грського потоку.

Надзвичайну силу духу шляхетнсть виявив Захар Беркут тод, если на одних вагах постало життя його молодшого сина доля громади. Як не важко Захару було зробити вибр, яким большим не був його душевний бль, але вн зробив той вибр, який вдповдав його обовязкам. Не згоджуться вн обдурити ворога: Беркути додержують свого слова навть ворогов зрадников. Беркути несли не сплямують н свох рук, н свого серця пдступно пролитою кровю.

У свой передсмертнй промов Захар Беркут передбача, що ця бда була для його спввтчизникв не остання. Але вн висловлю велику надю на кращ часи, на т часи, коли люди пригадають давн справедлив порядки, вдновлять х, що й стане запорукою життя укранського народу.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт