Твр на тему Краще голий та правдивий нж богатий та беззаконний.

Твр на тему Краще голий та правдивий нж богатий та беззаконний.

Задать свой вопрос
1 ответ
Я погоджуюся з цим твердженням, тому що якщо людина хитрою, лукавою, цим добува соб багатство, як то кажуть "йде по трупам", то таку людину наврядчи хтось буде любити й поважати, в не буде багато знайомих через грош, але не друзв. ц знайом швидко покинуть таку людину, тльки-но в не закнчаться грош. Також, якщо серце в преступно людини ще не стовдсотковий камнь - в не будуть постйн пытки совст, що може дуже погано сказатися на психчному стан, й навть дйти до божевлля.
Якщо ж людина честна, хоч вона й бдна, в не нема пыток совст, вона живе чесно - в не не буде й заздрощв. Недарма кажуть, що бдн люди бльш багатими, бо вони можуть радт простим речам, таким як син небо, яскраве сонечко та н. Також, якщо людина живе правдою - вона буде гарним товарищем та робтником, ус будуть любити й поважати.
Тому, особисто я вважаю, що краще жити чесно, правдою, нехай й бдно, але нхто про для тебя слова поганого не скаже, нж заможно, але нечесно - если ус будуть тебе ненавидти, по чорному заздрити й розпускати поган плтки.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт