Головн геро в дум Самйло Кшка

Головн геро в дум Самйло Кшка

Задать свой вопрос
2 ответа

У дум Самйло Кшка збрний образ, бо сама дума художньо узагальню численн випадки повстань невльникв на турецьких галерах. з плином часу стиралася документальна база думи, герой набував широкого узагальнення. В цьому випадку Самйло Кшка виступа врним сином волелюбного народу, художнм втленням його ненавист до ноземних поневолювачв.

Лях Бутурлак образ, який виклика зневагу презирство, вн колишнй соратник Переяславський. Лях Бутурлак зрадник, що перейшов на бк ворога, потурчився, побусурманився для панства великого, для лакомства нещасного. Це колишнй сотник Переяславський. Зрадивши свох друзв-козакв свою Батьквщину, вн хоче спонукати до цього Самйла Кшку, а коли це не вдаться, то у щоку затина смливого Самйла кшку.


Ця дума про перебування козакв у турецькй невол. Самйла Кшку змальовано запорзьким гетьманом, який разом з козаками 25 рокв знаходився у невол. Протилежний йому персонаж Лях Бутурлак зрадник людина слабко вдач. Вн не витриму знущань страждань ста ключником на галер, врним слугою турецького паш, який команду цю галерою.  

Лях Бутурлак пдмовля Самйла Кшку до зради, але гетьман вдкида цю пропозицю, а натомсть при зручнй нагод разом з козаками знищу охраннику, захоплю галеру повертаться на рдну землю. У дум протиставлено образ справжнього героя, врного Батьквщин, слабкодухому зраднику.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт