Твр опис на тему Нжний погляд матус

Твр опис на тему Нжний погляд матус

Задать свой вопрос
1 ответ

Вона стоть дивиться на мене. погляд м'який, теплий, нби пдсвчений якимось яскравим свтлом. Вд не йде доброта ще... ще якась безпомчнсть.

Мать... матночка... матуся... Безлч дорогих серцю слв можна сказати про маму. Вона дина, хто пробачить усе, хто пригорне до себе та захистить у будь-якй ситуац. Ось сразу я стою, дивлюсь на не привтно посмхаюсь. На душ така примна нжнсть.

Матусин губи поступово розпливаються в таку знайому усмшку. От сразу матуся посмхнеться, в кутиках вуст заграють сонячн кролики. Я знаю кожну зморшку на обличч, кожну рисочку. Роздивляюсь уважнше маму: вона ще молода, в не русяве довге волосся (в дитинств я страшенно його скубла, але мама тльки смялась), невеличкий носик з ледь помтною горбинкою (у мене теж), маленьк, рожев, завжди усмхнен вуста найкрасивш оч в свт. Вони змнюють колр залежно вд матусиного настрою. нод, если я принесу з школи . "10", вони зелен-зелен, если не помию посуд, вони ср, з гркими нотами, як я добре вдчуваю. Вони мняться, вони виграють якимось неземним свтлом.

Моя матуся дуже весела, дотепна, жвава. Вона полюбля одяг спортивного стилю. Джинси светр найулюбленш реч. Вся постава вида людину енергйну. У кожному слов рус вдчуваться глибока внутршня гармоня. Коли вона швидко йде, то волосся, збране в "хвостик", кумедно пдстрибу. Я дивлюсь на матусю радю, що в мене така добра, стильна, сучасна мать. Просто найкраща в свт!

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт