Дуже потрбно!!!Розкрити питання: для чого треба вивчати лтературу?

Дуже потрбно!!!
Розкрити питання: для чого треба вивчати лтературу?

Задать свой вопрос
1 ответ

Художня лтература вдкрива перед нами незвданий свт людських взамин, да бльш усвдомлено зрозумти сутнсть людсько особистост, усвдомити, як виршиться та чи нша ситуаця, яка здаться тупиковим завданням. Це особливий вид мистецтва, який вдобража пдкреслю сущность всх епох, подарку нам примн години пд час читання, вчить моральност, робить нас бльш нравственно стйкими, , звичайно ж, пдвищу наш культурний рвень.

По-справжньому освчена людина неодмнно виновата бути ознайомлена з головними творами в лтератур, роблячи сво власн висновки з прочитаних книжек, як несуть велику цннсть у формуванн та розвитку особистост.

Лтература покликана служити народу, вона розкрива проблеми минулих рокв, опису под та людей, що жили в минулий час, оповда, якими думками вчинками вони були надлен. Велике значення ма, з якою точнстю правдивстю передан ниншн часи, даруючи людин можливсть в свой уяв намалювати картину майбутнього життя.

Ми всм серцем хвилюмось за долю лтературних геров, спостергамо з щирим переживанням за ходом подй, дуже засмучумося, дзнавшись закнчення, не зовсм таке, як нам би хотлося. Потм розум прийматься мркувати, чому саме так виршилася ситуаця, чому герой надйшли так, а не накше? Чи мав вн нший вихд?

З поколння в поколння за допомогою лтературних творв дбайливо збергалися знання, вдкривалася стина. Книги призначен бути джерелом мудрост, врним орнтиром в житт людини, а також виконувати виховну роль, будучи нашими наставниками вчителями.

Завдяки вивченню лтератури, я зрозумв безлч речей, як недоступн без читання великих творнь. Я обовязково роблю власн висновки, прочитавши твр. А також завжди задаюся запитаннями, яку мораль вдалося витягти з прочитано книжки, що вона зумла в мен змнити в кращу сторону.

Лтература найчесншим способом розширю наш кругозр, обдарову великим словниковим припасом, що важливо при сплкуванн з людьми для того, щоб скласти про для себя виправдано заслужено гденьке враження людини, яка вм хорошо, чтко, в деяких випадках красномовно висловлюватися, верно формуючи думки в слова.

Одн письменники вчать нас за допомогою гумору, смшно описуючи казуси, оголюючи людську душу, розкриваючи пороки. нш прищеплюють нам любов до навколишнього свту, краси природи, закликають дбайливо до не ставитися. Трет описують страшн под, вйськов д, як перетинаються з сторями з людського життя, четверт у властивй м манер намагаються дати вдповдь на питання про сенс земного снування.

Цлком ймоврно, що письменник колись пережив серйозн душевн терзання за допомогою розповд, новели, пси або роману прагнув передати нам сво емоц досвд. Також справа йде з поезю, вивчаючи яку до нас приходить розумння, що в момент написання вдчував создатель, як вн дивився на свт, яким був його внутршнй стан. Ми пдсвдомо переймамося болем, радстю, тривогами переживаннями великих класикв лтератури.

Я б дуже хотв, щоб зявлялися якомога бльше нових создательв, як мають яксний погляд на життя, талановитими, мають авангардне мислення гдну манеру викладу. Все частше на полицях книжкових магазинв можна зустрти твори сучасних письменникв, книжки яких тльки пролистнув, розумш, що вони написан не на належному рвн, складно читаються засмчують лтературу в високому розумнн.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт