Твр на 3 сторинки,на тему "Сила народу -в дност" (ЗА повстю

Твр на 3 сторинки,на тему "Сила народу -в дност" (ЗА повстю . Франка Захар Беркут).

Задать свой вопрос
1 ответ

Що таке днсть? днсть це тсний звязок мж людьми, згуртовансть, цлснсть, неподльнсть. Через вки ми бачимо силу народу в його дност. Злее тод, коли ми разом, ми большою, майже непереможною силою. З стор, з вршв повстей ми бачимо, що тльки обднавшись в дине цле,  ми можемо здолати будь - якого ворога, навть найсильншого.    

   У повст Захар Беркут ван Франко наголошував на необхдност загальнонародного днання, вважаючи, що злее тод можна досягти  найголовншо  мети.

   Один у пол не вон - каже народне прислвя. Та й один палець на руц нчого неспроможний зробити. Тльки пять пальцв руку роблять сильншою. От споконвчний закон народу це днсть. Обднавшись разом, ми можемо досягти неймоврних висот.

   Про днсть розповдають твори укранських письменникв. У роман Ярослав Мудрий Олександр Олесь повдав  нам про життя 1-го з найвеличнших правителв стародавньо Украни. Князь Ярослав Мудрий уславився тим, що за його правлння Украна стала багата, заможна та найголовнше обднана пд рукой князя. Перед смертю Ярослав Мудрий заповв свом нащадкам, щоб вони трималися разом, не сварилися, лиш тод жоден ворог м не страшний. Вн казав: Не сварться, живойть в згод: тльки мир збере усе, а незгода, наче втер, по полю  рознесе

Згода, днсть це сила держави! Славетна Козацька республка на Запорожж снувала завдяки дност. Козаки виборювали сво права та свободу. Не кожен за для себя, а разом. Если ж вороги нападали, вони вдбивалися вд их ус разом.

  В часи Велико Втчизняно вйни тльки обднання народу  водино привело до перемоги над фашистськими загарбниками. Вйна, як завжди, почалася раптово без попереджень. Та хоча перевага була на боц фашиств, народ зумв збрати вс сво сили та дати гдну вдсч окупантам. Саме  обднання та взаморозумння допомогли народу перемогти  могутню силу фашиств.

  Ця ужасна вйна залишила псля для себя тльки горе, бль, руни та погибель. Та завдяки взамоповаз, а головне дност та взаморозумнню люд зумв вдновити крану та повернути  те, що було втрачено.

  Дуже багато сну легенд та переказв про обднання народу. Але сказати можна тльки одне   --  тльки завдяки поваз один до одного,взаморозумнню, а найголовнше завдяки дност, ми непереможн, не один ворог нам не страшний! Тому любть один одного, поважайте людей, як вас оточують,а головне будьте дин, бо днсть народу - це сила держави!

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт