Твр за темою "Украна - крана смутку краси" або "Душа

Твр за темою "Украна - крана смутку краси" або "Душа болить за рдну Украну"

Задать свой вопрос
1 ответ
Наша крана це мелодйна мова сумна псня. Сумна, бо багато довелося пережити народов, але не втрачали не втрачають оптимзму справжн сини дочки Украни.



Ми мамо вс пдстави пишатися свою славетною сторю. Бо мали легендарних геров, мужньо боролися з безкнечними нашестями чужинцв на рдну землю. Вдроджувалися з пожарищ рун, плекаючи та несучи дал незгасимий вльний дух народу. 



В укранцв нелегка, але дуже давня сторя. Адже ще шсть тисяч рокв тому починалася Украна з трипльсько культури потм поступово формувалась державнсть. не вина, а трагедя укранцв втому, що постйно хтось намагався знищити зачатки хньо держави. А нашим славним вонам доводилося постйно боротися, свою кров'ю поливати свою ж землю. це при тому, що укранц за нравом люд миролюбний, працьовитий. 



Сталнськ репрес та голодомори важким тягарем лягли на плеч на-роду. Але в т важк часи звучало пломенисте слово патротв сво земл. Нщо не могло його зламати! 



Тому так важко бачити сьогодн байдужсть людей. Дйсно, на шляху розвитку молодо держави дуже багато труднощв. Але х можна подолати тльки разом. В дност наша сила! 
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт