дам 30 баллов. Написать твр волилюбний дух укранського народу у повст

Дам 30 баллов. Написать твр волилюбний дух укранського народу у повст Дорогою цною

Задать свой вопрос
1 ответ
У пригодницькй повст Михайла Коцюбинського "Дорогою цною" перед нами поста перод, если вже була лквдована Задунайська Сч  в Укран снувала панщина. Селяни були закрпачен, козацтво повалене, але були й т, хто не збирався коритися цй систем.

Час вд часу селяни ткали за Дунай, до турецьких земель, так само виршили зробити головний герой твору Остап та його кохана Соломя, яка втекла вд чоловка замаскувала себе пд козака. хнй шлях був непростий, сповнений перешкод, але це був шлях до свободи вони знали його вартсть. Если головн геро перепливали через Дунай, Остапа випадково пдстрелили, тод Соломя ледве дсталась твердо земл з коханим. Поки двчина шукала порятунку, Остап був один у плавнях. У хлопця була агоня, йому ввижався ддусь, який був славним козаком привчав онука змалку до сво справи. У цей час вдбулась сутичка Остапа з вовком, де вн, хоч кволий, але з усх сил намагався вижити, бо знав, що Соломя на нього розрахову. Навть у цй ситуац, людський дух, дух укранця, не згас. Згодом, вткач оселилися у циган-грабжникв, звсно, за певну плату. Через такий прихситок, ще хворий Остап був заарештований разом з циганами за хн брудн справи. Тим часом, Соломя у мст зустрла давнього знайомого вана вони разом спланували порятунок Остапа. Вони не опустили рук, не дозволили забрати волю свого товариша. Полонений був врятований вд турецько варти, але дорогою цною: вана пдстрелили, а Соломя потонула у холоднй вод. Така бажана свобода забрала у Остапа все, проте вн змг здобути, не скорився.

Отже, як ми бачимо, твр розпочинаться словами автора про герочну сторю укранського народу, про його нескорений вльнолюбний дух. протягом усього твору головн геро пдтверджують цю думку своми вчинками, своми роздумами та своми серцями. 

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт