Допоможть. Твр роздум на тему "Матадор з Васюквки"

Допоможть.
Твр роздум на тему "Тореадор з Васюквки"

Задать свой вопрос
1 ответ
Всеволод Нестайко видатний дитячий письменник, твори якого вдом в Укран та свт. Повсть Тореадори з Васюквки дуже цкавою, у нй оповдаться про пригоди двох кмтливих та веселих хлопцв. Твр Тореадори з Васюквки за свом жанром пригодницька повсть. Пригодницька лтература ма певн особливост, як вирзняють з-помж нших. У центр уваги читача знаходиться, як верховодило, гострий сюжет, под постйно розвиваються, обставини швидко змнюються. Пригодницька повсть це прозовий твр, обсягом менший за роман. Пригодницьк твори дуже популярн у зарубжнй лтератур, всм нам вдом твори О. Дюма, розповдь про пригоди Робнзона Крузо та нш. Окрему частину пригодницько лтератури складають твори для дтей. У их сюжет не такий напружений, проте надзвичайно насичений подями, геро зазвичай вдзначаються винахдливстю, активнстю та життрадснстю.

Мен дуже сподобалася повсть В. Нестайка Тореадори з Васюквки. Пригоди хлопцв Яви та Павлуш викликають захват, хня винахдливсть вража. Хлопц завжди мають безлч нових дей, ц де цкав та оригнальн. Правда, нод задуми Яви та Павлуш втлюються у життя трохи не так, як планують хлопц, тод хлопцв сварять, а нод й карають. Проте рдн та друз люблять х, незважаючи на хн вигадки та винаходи.

Повсть В. Нестайка перша пригодницька повсть укрансько лтератури, з якою я ознайомився у шкльнй програм. До того я читав зарубжну пригодницьку лтературу, правда, переважно дивився фльми. Мен по-справжньому, припав до душ цей жанр. Тим бльше цкаво було читати про пригоди, як розгортаються у наших краях, а не десь за дальними морями. Головн геро цих пригод схож на для тебя дти, а поруч так ж доросл, як тво батьки чи вчител. Хоча Павлуша Ява справжн шибайголови, постйно щось вигадують, але мен подобаються свою чеснстю, смливстю та почуттям гумору. Повсть В. Нестайка захоплю свом сюжетом та вчить не втрачати рис, як притаманн хлопцям персонажам повст
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт