Свойства Гриць Бобренко

Характеристики Гриць Бобренко

Задать свой вопрос
1 ответ
Гриць Бобренко - один з головних образв роману Лни Костенко "Маруся Чурай". Це дуже гарний на вроду козак, смливий безстрашний у бою,але в побут вн слабовольний безхарактерний. Вн добре зна, як воювати з ворогом, проте з свою матр"ю, яка також все життя вою то за границу, то за курку, вн воювати не вм. так сталося, що серце щиро патротки,горделиво безкомпромсно Чуравни належить саме йому.Марусю щиро коха вдважний ван скра, проте серцю не накажеш. Саме безвольнсть характеру Гриця призводить до трагед. Маруся, взнавши про зраду коханого, готу соб отруту. Вона вважа, що жити тепер нема сенсу, хоча й самогубство - дуже важкий грх. Двчина не так жалку, що Гриць зрадив, як те, що вона ранше не розледла х "нервню душ", бо це далековато грше, нж нервня майна.
Пд напором матер хлопець зраджу сво велике кохання, навть спочатку не задумуючись, що вн втрача. Смливий безкомпромсний у бою, тут вн спокусився на багатство Вишняквни, замнивши почуття на грош. Саме це найбльше ятрить душу Марус:
Моя любов чолом сягала неба,
а Гриць ходив ногами по земл.
Если Грицько, зрозумвши нарешт, що наков, приходить з каяттям до Марус, та не може н зрозумти, н виправдати такового вчинку- як можна йти на компромс з совстю? Вона з гркотою говорить коханому, що зя зрада буде стояти мж ними цлий вк, " А з чого ж, Грицю, псню я складу?" Для не кохання таке ж велике священне почуття, як складання псень.
Гриць гине, випадково випивши отруту, яку Маруся приготовила для себе. Гине безславною смертю, що козаки на похоронах не знають, як йому честь вддати. Якби ж загинув у бою, а то не розбрався з жнками...
Жаль, що роздвонсть душ пристосуванство Гриця вбили в ньому паростки тих больших почуттв, що х змалечку зростили Чура.
Образ Грицька Бобренка дуже подбний до образу Лукаша з "Лсово псн" Лес Укранки. З одною тльки рзницею,що там Лукаш зумв у серц Мавки народити те,"що не вмира", а здесь Гриць вбив, розрвав, потоптав Марусин почуття.
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт