Твр на тему "Визначай смак не по шкарлуп а по ядру".

Твр на тему "Визначай смак не по шкарлуп а по ядру".

Задать свой вопрос
1 ответ

Дуже нередко, сплкуючись з людьми, ми квапимося з своми висновками щодо их. Зверхн ставлення до людей та неспроможнсть розбратись у тому, хто що собою представля, може обернутись поганими наслдками для нас самих. Часом ми сприймамо зовншнй фасад за справжню сущность людини, та одразу вшамо свй ярлик, так до кнця не розбравшись, ким насправд вона . Звдси закономрне розчарування, навть почуття, що для тебя зрадили, тощо при подальшй взамод. Звдси й те, що ми часто вдштовхумо людей, зовн непривабливих та багатих душею. А найгрше, що й сам починамо перейматися злее тим, як виглядамо зовн, замсть того щоб по-справжньому вдосконалюватися.

Як показу життя, треба дивитись глибше та намагатись утриматись вд оцнки людини, не пзнавши краще. Не дарма кажуть, що людина пзнаться за вчинками, а не словами та образом, що вона намагаться створити для оточуючих. Досить згадати панночку з повст нститутка Марка Вовчка. При першй зустрч вона вразила двчат-крпачок свою красотою, та потм виявилася жорстокою та недалекою людиною.

Ще один яскравий приклад полтики. Людина справля позитивне враження на свй електорат правильними словами та ретельно створеним мджем, над яким працюють 10-ки полтологв-парщикв. Але якщо простежити реальн д, що можна легко встановити, ким насправд полтик та як цл переслду. На превеликий жалко, багато людей не можуть (або просто не бажають?)розбратись у сут справи. Звдси тисяч принижених та ошуканих виборцв.

Особисте невгластво та лнь основними неуввязками при сплкуванн та взагал взамод мж людьми. Таким чином, небажання зробити простий спостережницький аналз призводять до катастрофчних наслдкв не тльки на особистсному, а також на суспльному рвнях. Можна скльки завгодно перекладати вдповдальнсть на нших, але насправд, десь у глибин душ ми розуммо, що сам ускладнюмо сво життя, пускаючи в нього порожнх та непотрбних людей, як пускають пил в оч, насправд маючи гнилу душу.

Можливсть робити висновок щодо непосредственно людини, завжди памятати, що саме вчинки вказують на сущность особистост, що дешева мшура просто зника, як тльки наступа критичний момент саме ц критер допомагають залишити в свому оточенн та громадському житт найбльш гдних та зрлих людей, як спроможн зробити наш свт кращим.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт