Черта Рини Мазайло

Черта Рини Мазайло

Задать свой вопрос
1 ответ
Образи пси важко подлити на позитивн та негативн. Ус персонаж одночасно типов та живой, вони вс притримуються протилежних поглядв на явище укранзац. це основний конфлкт твору. А головна мета М.Кулша, на мй погляд,  протиставлення, зткненн  цих кумедних, кожен по-свому, образв заради обктивного висвтлення проблеми укранзац 20-30-х рокв. Образ Мини Мазайла
Мина Мазайло укранець за походженням, мщанин, харквський службовець. Вн виршу змнити сво укранське плебейське прзвище на щось бльш милозвучне, росйське. Вн вважа, що саме прзвище ста на завад його щастю, не да отримати пдвищення на служб, що через прзвище оточуюч ставляться до нього без належно поваги тощо. Для Мини укранське прзвище показник низького походження, нби натяк на другосортнсть людини. Вн просто забув свй славний козацький рд, бо в його мщанському  оточенн та соцальнй ситуац того часу (а це вже радянськ часи, як пропаганду вали зовсм нш цнност) це було неактуально.
 При цьому Мина як особистсть не явля собою нчого видатного. Вн далековато не розумний, ми нчого не знамо про його здбност чи таланти. Ми бачимо його злее одержимим неразумною дею, без почуття гдност, чванливим та сварливим. Вн смшний у свому прагненн змнити життя на краще лише змнивши прзвище та глухий до аргументв проти його де. Укранзацю вн сприйма як спробу зробити його провнцкрасном, другосортним службовцем не давати мен ходи на вищ посади. Вн, його дружина та дочка смшн, бо вдхрещуючись вд усього укранського, виставляючи для себя руськими, вони разом з тим навть не вмють правильно розмовляти росйською мовою. Наприкнц пси з ним трапляться зовсм парадоксальний курйоз його звльняють з посади за регулярний опр укранзац. Образ Мокя
Мокй син Мини Мазайла, його повна протилежнсть. Вн захоплються багатством та красою укрансько мови, чим доводить батька до сказу. Мокй постйно чита та дивиться укранське кно, його обурюють помилки, як допускають на афшах. Вн постйно звертаться до словникв, розкрива значення слв та фраз, переклада росйськ вирази. У вуста Мокя М.Кулш уклав багато свох думок та переживань за долю та чистоту укрансько мови.
 Мокй виступа категорично проти змни прзвища на росйський лад, навпаки пропону додати до нього втрачену частку Квач, бо це почесне та трудове прзвище. всм цим вн малюсенько не зводить решту членв родини з розуму. Проти, Мокя не можна назвати позитивним гером. Вн смшний у тому, як сплкуться з Улею, чим вона приваблю його. Вн непривабливий у тому, як сперечаться з батьком та дядьком Тарасом вн поводиться грубо та нестримано. Вн настльки закоханий у мову, що помча Улю лише через те, що вона також показу нтерес до не. 
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы
задание экономиоти Рассмотри ситуацию: человек живёт на Крайнем Се-вере. С помощью каких

Экономика.

Человек живет на Крайнем Севере. С помощью каких благ удовлетворяются потребности

Экономика.

там лежат три яйца.у дома рос клен.Это гнездо сойки.на клёне гнездо

Русский язык.

Тыныштық күйіндегі карусель 35 с-та 3,0 рад/с бұрыштық жылдамдықпен үдей қозғалады.

Разные вопросы.

Сочинение на тему "Русский язык не сможет умереть!"

Математика.

Приветствую! Меня зовут Станислав, я представляю компанию under.site. Хотел бы предложить интересное решение

Разные вопросы.

Масса трёх одинаковых пакетов чая 180г чему равна масса

Математика.

Газообразный аммиак объёмом 2.24 л (н.у.) был полностью поглощён 14.68 мл

Химия.

Упражнение 2 Выпишите глаголы и вставьте пропущенные буквы

Русский язык.

Радиус окружности, описанной около равностороннего треугольника, равен 6. Найдите сторону треугольника

Геометрия.

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт