уявть, що кнь Шептало не повернувся до стайн. Напишть свй варант

уявть, що кнь Шептало не повернувся до стайн. Напишть свй варант подальшого розвитку подй. Розкажть, як, на вашу думку, могла б скластися доля блого красеня

Задать свой вопрос
1 ответ
Ледь-ледь  розвиднлось,  у конюшню прийшов Степан. Всю нч вн не  спав - не мав спокою через жеребца. Його тривожили думки. То були справжн муки совст.
- Нащо було коня батогом бити? - картав вн для себя. - Хба я не знаю, що то за кнь? Знаю. Це блий кнь, це ж майже людина. Вн же розумнший за мене. Та й то правда - вн з циркових жеребцов, а я? Що я бачив у житт? Вирс сиротою, без батька. Вчитися - не вчився, у школу не було в чому ходити. Все життя - чорна бота вд ранку до ноч. Може, тому я такий злий? дине, що люблю  знаю - кон. Так ось, жеребца н за що образив. Ну, тепер все буде накше. Нехай тльки я його знайду. Не обожать вн привд крутити - не посилатиму. до м100 нехай нш здять. Буду його нколи вдпускати самого попастися, нехай дитинство згада.
    незугарний чоловчок з сро-землистим обличчям та брудними корявими руками, обягнувши на голову срого пом*ятого кашкета, подався у степ - шукати Шептала.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт