твр "Чи вважате Ви для себя патротом" пожалуйста помогите!

Твр "Чи вважате Ви себе патротом"
пожалуйста помогите!

Задать свой вопрос
2 ответа
Патрот-це та людина яка обожать та поважа свою державу.Вона нколи не вде жити за нею ,а якщо вона це зробить ,то всеодно буде допомагати та пдтримувати завжди.Я вважаю , що я можу назвати для себя патротом сво крани ,тому що я багато для не зробила!Ось наприклад:я не викидую смття на узбччя, я вболваю за крану та не дозволю забрати территорю сеператистам, я вважаю свою крану незалежною!Я-патрот!На мою думку не вс люди люблять свою Батьквщину!
Патротизм...Це слово досить нередко звучить звдусль.Досить часто люди хваляться,що вони патротами,але навть значення цього слова незнають!Мен стало цкаво Вас запитати чи ви патротами, чи зможете ви пояснити,чому саме Ви вважате для себя патротом.Будь-ласка проголосуйте залиште коментар. хто на вашу думку дйсно патротом сво держави?

Кожний поряднй громадянин в кожний кран патротом. Патротам не все одно, що робить хнй уряд. Вони намагаються робити реч, що роблять життя в хнй кран кращм. Вони не роблять того, що може зашкодити хнй кран.

Бути патротом - означа любити свою крану. Це не означа, що ти повинен ненавидти нш крани. Бльш того, багато справжнх патротв дбають про те, щоб зробити свт кращим, бльш мирним.
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт